• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.03.2022

14:21

ČETIRI GODINE SAM SREĐIVAO NEŠTO, A SADA NEMAM NIŠTA! Dejan očajan, priznao zbog čega ne može da bude sa Aleksandrom! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ČETIRI GODINE SAM SREĐIVAO NEŠTO, A SADA NEMAM NIŠTA! Dejan očajan, priznao zbog čega ne može da bude sa Aleksandrom! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnik rijaliti programa konačno je priznao da i dalje nije spreman za vezivanje

Veza Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića ide u dobrom smeru, ali joj ipak neke stvari zamera.

- Aleksandra, nemoj me mučiti i ovako ne znam šta mi se sve dešava. Ti si meni napravila veliku remetu, a ne znam zbog čega - rekao je Dejan.

- Ja tebi pravim remetu, sve mi je jasno. Tebi sve smeta, šta bi ti da mi budemo Tito i Jovanka - upitala je Aleks.

- Onda budi prava Jovanka - rekao je Dejan.

- Ma da ja ću da ćutim i da budem iza tebe, neću da ćutim - rekla je Aleks.,

- Nijedan moj odnos u kući nema dodirnih tačaka satobom, ti i ja smo posebni - rekao je Dejan.

- Ne razumem što tako pričaš sa mnom, mene to plaši - dodala je Aleks.

- Niko sa mnom ovde ne može pa ne možeš ni ti, ja sam taj koji odlučuje kako če šta biti. Pusti sve ovde, ja želim da ti budeš najbolja, ne želim da se svađamo, ali ti gledaš sve okolo, jer ti i ja nemamo probleme - govorio je Dejan.

- Ti se meni izbečiš i gledaš me kao psihopata, nije m i dobro kada to vidim - rekala je Aleks.

- Hvala ti za to, ja tebi najbolje želim, a ti meni tako - rekao je Dejan.

- Molim te da razumeš mene je sam četiri godine sređivao nešto i sada sam na nuli, nemam ništa. Ja krećem ispočetka. Moram da imam svoje. Skapiraj to - rekao je Dejan kada je Aleks predložila da zajedno sređuju stan.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

сви треба да схвате да је Дејан обицна јајара он воли кад га неко плјује и матретира то је трпео 5 годна и он неможе без тог и зато оце да се врати Далили да га она плјује

miki delija

pre 2 godine

samo jedno da naucis u zivotu da nikada nije kasno imas aleksandru pored sebe a ne onu turkinju dozovi se pameti jebo kucu ako nemas mir u zivotu dali ces je jednoga dana poneti sa sobom NECES VERUJ MI ja sam ostavio 500 kvadrata 2 kuce deci i sta opet sam kupio stan nasao zenu koja me voli i sretan sam to nema para da se plati alo probudi se dejane vec jednom i odjebi turkinju zauvek tu drolju ona se kresala sa jednim iz tuzle dok si se ti mucio tamo sve se zna napred i ne vracaj se u proslost

nesko09

pre 2 godine

Materijalno se nadoknadi,ali mozak nikako.Zivite na grbaci glupaka koji bleje u tv i pisu poruke,to je tvoj zivot i onog drugog olosa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija