• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

31.03.2022

18:28

VENČAVAJU SE MILJANA I BEBICA! Nenad otkrio datum svadbe! (VIDEO)

zadruga printscreen

Rijaliti

VENČAVAJU SE MILJANA I BEBICA! Nenad otkrio datum svadbe! (VIDEO)

Podeli vest

Dečko Miljane Kulić obelodanio je da su isplanirali venčanje

Sve se dogodilo kada je reč dobio Lazar Čolić Zola koji je odgovarao na pitanja o Kulićevoj, a onda su ona i Bebica otkrili da se venčavaju.

Foto: printscreen

Zola ispada iz igre... Miljana se udaje za Bebicu

- Kada si plakao i govorio Miljani da je i dalje jednako voliš, da li si želeo da ona raskine ili da uneseš nemir u njihovu vezu - glasilo je pitanje.

- Nisam ja plakao zbog toga, nego zbog nekih stvari koje su se dešavale ranije. Nema potrebe da jedno drugo blatimo i da smo prošli sve i svašta. Ne znam da sam rekao da su mi bile spr**a, ja se ne sećam da sam rekao. Nevena mi nije bila sp**nja, moram da se ogradim odmah. Ona je bila neko ko mi je pomogao kad sam krenuo drugim putem - rekao je Zola.

Foto: zadruga printscreen

Miljana i Bebica

- Izgleda mi kao da namerno to sad pričaš za Nevenu, jer si svestan da ona neće raskinuti - rekla je voditeljka.

- Ne ograđujem se bilo šta vezano za nju. Ja se pitam i za taj njen odnos i za to da li ćemo biti zajedno. Nema potrebe da zbog toga sad to govorim. Kao što sam rekao sinoć, nema potrebe da govori da se mešam u njen odnos, jer je ona ta koja traži razgovor i inicira sve - rekao je Zola.

- I- vana, jako mi je loše od juče. Ne mogu da verujem šta sam sebi dozvolila, da se osećam loše zbog spr**e. Da rekao je i za Nevenu, Irmu i Deniz. Više puta u navratu i u dvorištu mi je rekao da ga zabole k z nevenu i ostale. Baziraću se na druge odnose koji su mi zanimljivi. Volela bih da se to desi, trudila bih se da ispoštujem tu trudnoću, pa će moji roditelji da se slože... Reči i dela mi se kose, sebi sam naškodila. Volim da se šalim na svoj račun. Ne vidim ga nikako pored sebe. Otkriću ti jednu tajnu, medicinske sestre su mi rekle da je Nenad zlatan momak. Rekle su mi da je za mene Zola, da je visok. Ko želi da mene vidi sa njim, ne želi mi dobro i sreću - rekla je Miljana.

Foto: zadruga printscreen

Otkrio datum venčanja... Nenad i Miljana

Nenad Macanović Bebica je dobio reč.

- To što njega zanima ovde, to je samo naše. O našoj svadbi je bilo reč, ta svadba će biti u septembru, tako da eto. Ona će zadržati svoje prezime, dodaće moje, jer njen otac nema mušku decu, njen sin nosi njeno prezime. Tako je i prepoznatljiva. Darko Lazić će da peva - rekao je Nenad.

- Onda ulazim kao udata žena u Zadrugu - dodala je Kulićeva.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija