• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I.T.

02.04.2022

19:36

MAJA MARINKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Jelena Pešić me nije pozvala na svadbu jer sam bila sa njenim mužem (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Jelena Pešić me nije pozvala na svadbu jer sam bila sa njenim mužem (VIDEO)

Podeli vest

Jelena Pešić i Mladen Vuletić danas su u jednom beogradskom restoranu izgovorili sudbonosno "da"

Oni su tim povodom okupili veliki broj javnih ličnosti, ali i bivših zadrugara ko je sve došao na venčanje Jelene Pešić i Mladena Vuletića pogledajte OVDE

Poznato je da je Mladen Vuletić bio u vezi sa Dalilom Dragojević i Majom Marinković.

Maju smo danas sreli u jednom beogradskom tržnom centru, a Marinkovićeva je ekskluzivno progovorila o venčanju Jelene Pešić i Mladena Vuletića.

- Mladencima želim sreću i sve najlepše. Drago mi je što se Mladen oženio, mi smo bili davno zajedno. Ako su oni pronašli sreću i ako smatraju da su jedno za drugo, ja im želim sve najlepše. Jelena je moja drugarica i možda mi je iz tog razloga bilo malo čudno što ja nisam pozvala, ali dobro, ipak sam bivša, pa je možda to jedan od razloga, ali ja im svakako ovim putem šaljem tople čestitke i svu sreću u daljoj budućnosti - rekla nam je Maja Marinković, a onda prokomentarisala svoj povratak u "Zadrugu 5":

- Super mi je na slobodi, tako da tu ništa ne bih menjala. Ispunjena sam na svim poljima i emotivno, tako da sloboda je definitivno nešto što mi prija - otkrila je Maja za Informer.rs, a šta je sve rekla saznajte u videu koji se nalazi na početku teksta.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stanka

pre 2 godine

Majo, jel su te izujedali po licu pcele????? ????????????????

Milan

pre 2 godine

Lakše joj nabrojat s kim nije bila no s kim je bila.

Lun

pre 2 godine

A sa kim to pa nisi bila misleci da na taj nacin dokazujes da si dobra riba....jadnice. IDI bolje leci ta bar DVA/TRI poremecaja ponasanja koje vuces jos od ranog detinjstva (paranoicni poremecaj) ...pre svega. Naravno da je tvoj extremno izrazeni sexualni zivot potreba za prihvatanjem jer mislis da te je majka odbacila. Dakle tvoja potreba za emocijom nije normalna i prirodna nego patoloska.Ljubav nikada doziveti nemozes. Bolje da ti tata placa psihijatra nego te krpice ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija