• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D. I.

07.04.2022

11:11

U ŽELJKOVOM IZVODU MOG IMENA NEMA, A MILJANU BIH GURNUO! Šokantna ispovest Ivana Marinkovića!

Zadruga Pink.rs

Rijaliti

U ŽELJKOVOM IZVODU MOG IMENA NEMA, A MILJANU BIH GURNUO! Šokantna ispovest Ivana Marinkovića!

Podeli vest

Nekadašnji emotivni partner rijaliti učesnice oglasio se i prokomentarisao njen odnos sa dvojicom muškaraca u "Zadruzi"

Miljana Kulić ne može da se odluči da li želi da bude sa Lazarom Čolićem Zolom ili sa Nenadom Macanovićem, dok kod kuće ima sina Željka kog je dobila u vanbračnoj vezi sa Ivanom Marinkovićem.

Foto: printscreen

Prokomentarisao Miljanu...

On se sada oglasio i prokomentarisao Miljanin odnos sa Zolom i Bebicom, i otkrio da li bi joj i on gurao kolica kao Nenad:

- Da, da, kako da ne, gurnuo bih je! (smeh) - rekao je Ivan kroz osmeh.

Marinković je prokomentarisao Miljanino trenutno učešće u "Zadruzi".

- Nije mi inspirativna. Osim što smo povezani detetom, ja bih za nju bio samo rijaliti igrač, kao i ona za mene. Mislim da se gubi. Nemam baš dobro iskustvo sa njom, jer nije u vinklu. Nažalost je tako. I kad sam hteo da budem najbolji i da uradim sve što treba, kao otac, nije moglo - rekao je on i dodao:

Foto: informer/printscreen

Sa Miljanom ga veže sin... Marinković i Kulićka

- Znao sam da će ovo da radi. Ona je u suštini jako nesrećna devojka. Pogotovo kada su emocije u pitanju. Te njene veze ne liče ni na šta. Dovlači ovog dečka jadnog... Lupa da je zaljubljen, pričala da sam ja zaljbljen u nju. Mi nikad nismo ušli u vezu. Pokušao sam da nađem nešto normalno u njoj. Ne znam šta me je navelo da budem s njom. Nikad nisam bio zaljubljen u nju, nikad je nisam voleo, ona je to znala. Da nema Željka nikada se ne bih setio nje.

- U knjizi rođenih kod Željka ne stoji moje ime. Kada se Željko rodio bio sam u porodilištu. Pokušao da krenem da komuniciram s njom, ali tad je krenulo njeno ludilo. Usledila je proslava rođenja deteta, meni to nije bilo bitno, ona je htela da bude medijski ispraćeno. Ja nisam otišao jer nisam hteo da se slikam. Stavila je NN u list. Ružno bi bilo da kažem da se kajem što sam bio sa njom, jer je tu dete, ali da nema deteta kajem se. Ne znam zašto sam to uradio - rekao je bivši učesnik "Parova".

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija