• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

10.04.2022

09:45

OGLASILA SE EMINA MUJIĆ: Vesna Rivas je budaletina koja mrzi moju ćerku!

facebook.com

Rijaliti

OGLASILA SE EMINA MUJIĆ: Vesna Rivas je budaletina koja mrzi moju ćerku!

Podeli vest

Majka ove zadrugarke aktivna je od samog početka rijalitija

Emina Mujić majka aktelne zadrugarke Dalile Dragojević, progovorila je o svemu što se predhodnih dana dogodilo u "Zadruzi". Emina je rekla da će rijaliti da se trese ako onda odliči da progovori o svemu i o svim aktuelnim učesnicima. 

Foto: printscreen

Dalilina majka progovorila o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju

- Puno toga bih ja imala da pričam za one koji napadaju Dalilu, ali moram da ćutim za svoje dobro, zbog sebe i porodice. Pojedini rijaliti igrači ne znaju šta će više da lažu za nju. Svi je mrze, jer nikome nije davala pardona i to je najveći problem kod njih. Ponovo ponavljam kada bih mnogo toga iznela u javnost mnogima ne bi bilo dobro - priča Emina za “Blic”, a onda se osvrće na priču da Dalila pati nakon što je čula da joj se oženio bivši momak Mladen Vuletić.

Foto: Foto: M.K.

Mladen i Jelena

- Pokušavaju na sve načine da diskredituju Dalilu, a sad joj ne sve to govore i da pati zbog Mladena Vuletića. To su gluposti i bezobrazluk. Sve to potiče od Vesne Rivas koja mrzi moju ćerku i radi protiv nje. Ona je njen najveći neprijatelj. Vesna Rivas budaletina lupa gluposti, isto kao sumnja i kao navodi gluposti koje veze s vezom nemaju! Nadam se da će Dalila i ako je na sudu sa Vesnom da je tuži i sve ove koji iznose laži - smatra Dalilina majka koja se ujedno osvrnula i na priče da njena ćerka ima dete za koje javnost ne zna.

Foto: Printscreen/You Tube

Dalila Dragojević

- Glupo je o tome uopšte i pričati. Pročitala sam u novinama da postoji Dalilina ćerka, ali to je sve laž. Demantujem sve priče vezano za Dalilinu ćerku koja ne postoji. Jedna ogromna laž. Sliku koju mediji puštaju u javnost i predstavljaju devojčicu na njoj kao Dalilinu ćerku je zapravo Dalila kada je bila mala. To je njena slika, a ne njene ćerke - zaključuje Emina Mujić za “Blic”.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija