• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.04.2022

17:22

ALEKSANDRA NAPALA DEJANA! Dragojević ostao bez teksta, žestoko joj odgovorio - Svađa sve uznemirila! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

ALEKSANDRA NAPALA DEJANA! Dragojević ostao bez teksta, žestoko joj odgovorio - Svađa sve uznemirila! (VIDEO)

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 5" Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić, obavili su razgovor u pušionici i pokušali da reše koje imaju probleme u vezi.

- Nerviraš me - rekao je Dejan.

- Što sada? - upitala je Aleksandra.

- Pa ne znam. Ne znam šta da mislim - rekao je Dejan.

- Je l' sam ti ja nešto loše uradila? - upitala je Aleksandra.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan i Aleksandra

- Ne - rekao je Dejan.

- Ti koristiš svaku situaciju. Ja tebi ništa loše nisam rekla, samo sam rekla da sumnjam - rekla je Aleks.

- Opet ćemo imati rasprave oko toga - rekao je Dejan.

- Kao da si jedva čekao ralog da me se otarasiš - dodala je Aleks.

- Ja šta god da uradim, vi ćete reći da postoji razlog. Ti im daješ pravo da oni misle ono što hoće - rekao je Dejan.

- Ti si rekla da nećeš da budeš sa mnom - rekao je Dejan.

- Jesam, to sam rekla iz principa. Odlučila sam da poštujem sebe. Nemoj da manipulišeš sa mnom. Ja ti nisam kao ovi ljudi ovde, pričaćeš sa mnom normalno - rekla je Aleks.

- Ja hoću da naučiš da se ponašaš - rekao je Dejan.

- Mene ne zanima moja reputacija. Hoću da budem sebi na prvom mestu, ne na drugom, nema toga - rekla je Aleks.

- Meni je smešno da se ja raspravljam sa tobom jer te volim - dodao je Dejan.

- Ne, tebi je sve rijaliti. Ti sve radiš rijaliti mozgom. Ti sve razmišljaš šta će ko da ti kaže. Ja nisam tvoj rijaliti, ja sa tobom pričam normalno, pričaj i ti sa mnom normalno - rekla je Aleks.

- Osećam da te volim i da mi je teško ali mislim da naš odnos ne može da bdue kako treba. Neću da naš odnos bude vređanje. Neću to da budem, ja bih te najradije poljubio ali ćeš ustati večeras i ukanalićeš nas. Kad ti komentarišeš, onda buke. Ja nćeu da budem ovo u kući što se dešava, neću. I ja želim da se pomirimo ali ti ne možeš da promeniš mišljenje o meni. Je l' ti razumeš da je svako mišljenje utiče na tebe? - rekao je Dejan.

- Ti razumeš samo sebe - rekla je Aleks.

- Samo jednom si bila u pravu, je*em mu mau. Nije to poniženje, Boga mi. Je l' sam rekao šta misli, je l' sam rekao sve, a ti sumnjaš - govorio je Dejan.

- Hajde da pričamo otvoreno ti i ja - rekla je Alesk.

- Hajde. Šta ako ti mene ostaviš, a ne ja tebe. Ti nemaš razlog da misliš da ću ja tebe da ostavim - dodao je Dejan.

- Imam razlog. Ti znaš na šta msilim i da su moje sumnje opravdane - rekla je Aleks.

- I ja sumnjam u tebe, radila si ovde šta si radila. Ti imaš potrebu da me pokovaš kada se raspravljamo - rekao je Dejan.

- Od tebe zavisi da l' ćemo biti zajedno ili ne. Sve od tebe zavisi. Ti si manipulator, manipulišeš sa mnom kako hoćeš. Ja znam da si mi pričao da si verbalno jak i da okreneš priču u svoju korist. Ja sam to rekla Darku sinoć na intervjuu. Tebi je sve rijaliti - govori Aleksandra.

- Ti si svesna da to nije tako. Usr*ala si, zaj*bala si se - rekao je Dejan.

- Ti si mene ostavila i rekla si mi da igram rijaliti sa tobom. Da nismo u vezi, onda bih razumeo tvoje izlaganje. Šta ćeš sa nekim u koga toliko sumnjaš. Ne želim da se rešim tebe, ne želim. Je l' ti treba da budeš oskrnavljena kao pola njih ovde. Što ne želim sebi, ne želim ni tebi - rekao je Dejan.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija