• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

12.04.2022

08:11

OD KADA JE U VEZI SA MILJANOM IZGUBIO JE 150.000 EVRA! Nenad je ljubav s Kulićevom skupo platio, otkriveni strašni detalji!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

OD KADA JE U VEZI SA MILJANOM IZGUBIO JE 150.000 EVRA! Nenad je ljubav s Kulićevom skupo platio, otkriveni strašni detalji!

Podeli vest

Jedan sagovornik otkrio detalje veze Miljane Kulic i Bebice

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić svoju vezu predstavili su kao idealnu, ali su ipak pokazali da sumnjaju jedno u drugo. Sada, detalji njihove turbulentne veze isplivavaju na površinu.

Bebica je priznao da njegova porodica ne podržava vezu sa Nišlijkom, ali i da je on papreno platio svoju ljubav prema Miljani.

Foto: printscreen

- Nenadovi roditelji su uspešni, njegov otac je vrlo tradicionalan čovek koji nije mogao da se pomiri sa činjenicom da mu se sin razveo, rasturio porodicu i krenuo pogrešnim putem - rekao je izvor za Rijaliti plus.

- Taman su se strasti smirile, a onda je Nenad saopštio da je ušao u emotivni odnos sa Miljanom. Kada su to čuli, bili su očajni. Znaju kakve je priče prate, a kada su videli video-klip u kome ona bivšeg dečka na spavanju udara štiklom u glavu, odlučili su da sina kako znaju i umeju odvoje od nje - objasnio je sagovornik.

Foto: printscreen

Nenad Macanović Bebica

- Pokušali su razgovorom da utiču na njega, govorili su mu da Miljana nije psihički stabilna i pokušali da ga opamete. Međutim, kada je Nenad rekao da povrh svega ne odustaje od nje. Preduzeli su rigorozne mere i uskratili mu svu finansijsku pomoć. Najpre su mu oduzeli skupoceni automobil koji je do tada vozio i dali mu da se služi jeftinim pikapom, a potom su prestali da mu daju novac. Sve bankovne kartice su mu istog dana blokiralli i time ga primorali da živi samo od svoje plate, koja je prosečna.

- Otakako je u vezi sa Miljanom, kada se sve sabere, on je izgubio 150.000 evra. Da bi nadoknadio novac, pristao je da sa njom uđe u rijaliti. Nakon što se uselio u Belu kuću, njegovi roditelji su digli ruke od njega. Oni su ostali pri stavu da, sve dok bude u vezi sa Miljanom, neće imati njihovu podršku - zaključio je izvor.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija