• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

18.04.2022

07:00

KIJA NAKON SLOBE NIJE IMALA OZBILJNU VEZU! Nadica progovorila o ćerkinoj intimi!

Rijaliti

KIJA NAKON SLOBE NIJE IMALA OZBILJNU VEZU! Nadica progovorila o ćerkinoj intimi!

Podeli vest

Kijina majka Nadica Zeljković otkriva da njena ćerka posle razvoda od Slobe Radanovića nikako ne uspeva da nađe pravog muškarca.

Pobednica "Zadruge 4" kaže da joj Kija nije predstavila nijednog svog dečka otkako je 2018. godine stavila tačku na brak sa pevačem.

Foto: informer.rs

Ne želi da krije istinu... Nadica Željković

- Nisam upoznala nijednog njenog dečka posle Slobe Radanovića. Čak ni tog Čavu, sa kojim se viđala. Rekla sam joj: "Kod mene u stan možeš doći samo sa onim sa kojim budeš u ozbiljnoj vezi i pred brak" - priča Nadica, koja tvrdi da je njena ćerka trenutno sama "kao list na vetru":

- Nema dečka, barem koliko ja znam. Još čeka onog pravog. Ne volim ja mnogo da govorim o njenim partnerima- kaže Nadica.

Foto: Informer

Jedva čeka da uda ćerku... Kija i Nadica

 Bez obzira na to što je Kija singl, njena majka bi volela da uskoro dobije unuče.

- Ona sledećeg meseca puni 33 godine i rekla sam joj da treba što pre da se uda i dobije bebu. Volela bih da odmah rodi blizance - kaže Nadica, koja je u subotu uveče bila članica žirija u "Zadrugoviziji".

Strašno mi je šta Filip radi Dalili! 

Nadica Zeljković kaže da je zgrožena na koji način se Filip Car ponaša prema Dalili Dragojević u "Zadruzi":

- Nijedna žena ne zaslužuje da se neko ponaša tako prema njoj kao Filip prema Dalili. Stvarno nije dobro to što on njoj radi, ali ne bi me iznenadilo da ona ponovo pređe preko svega. Dalila je u ovoj "Zadruzi" potpuno izgubila sebe - priča Nadica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija