• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.04.2022

12:18

BILJANA DRAGOJEVIĆ NAPRAVILA HAOS! Obratila se Emini i Husi, a sada je usledio odgovor koji niko nije očekivao! (FOTO)

printscreen

Rijaliti

BILJANA DRAGOJEVIĆ NAPRAVILA HAOS! Obratila se Emini i Husi, a sada je usledio odgovor koji niko nije očekivao! (FOTO)

Podeli vest

Ana Spasojević gostovala je u emisiji "Zadruga Specijal", a tom prilikom je iznela svoje mišljenje po pitanju odnosa Dalile i Dejana Dragojevića i rekla da će se oni na kraju pomiriti, a onda je otkrila da se čula sa Husom Mujićem

Ana Spasojević je svojom izjavom naljutila majku Dejana Dragojevića, Biljanu Dragojević, koja se na društvenim mrežama obratila Ani, Emini, ali i Husi.

- Da li je normalna, da ona misli da će Dejan biti do kraja sa Dalilom koja 8 meseci skače po Filipu? Kao i Huso što misli da bi se Dejan pomirio sa njegovom ćerkom! Pa zašto Huso ne vrati sebi Eminu? Šta bi im falilo? Evo imaju moju podršku! - napisala je Biljana Dragojević na svom Instagramu, a sada se na istoj društvenoj mreži oglasila i Ana Spasojević koja joj je odgovorila na prozivke.

- Niko nije rekao da će se Dejan pomiriti sa Dalilom, već da većina to misli, jer tako izgleda! Možda je počelo kao igra, ali se Dalila zaljubila u Filipa, pa je sve palo u vodu! Ja, koja sam bila uz Dejana, ne bih volela, niti mi pada na pamet da on treba da se pomiri sa Dalilom! Biljana slušaj lepo, pa onda prozivaj! Kada si bila tu za NG, zahvalila si mi se što sam uz tvog sina! Šta je sad - napisala je Ana Spasojević.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija