• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Rijaliti, Srpski Telegraf/Informer/D. I.

19.04.2022

14:54

RUŽICA VELJKOVIĆ UHAPŠENA U PARIZU! Rijaliti učesnica privedena!

Rojters/insajder

Rijaliti

RUŽICA VELJKOVIĆ UHAPŠENA U PARIZU! Rijaliti učesnica privedena!

Podeli vest

Nekadašnja rijaliti učesnica imala je probleme sa zakonom u Francuskoj

Ružica Veljković, nekadašnja učesnica "Parova" uhapšena je u Diznilendu u Parizu jer je sa drugaricama ostala u okviru ovog zabavnog parka i nakon završetka radnog vremena.

Foto: Printscreen You Tube

Završila u zatvoru... Ružica Veljković

- Nikada se nije hvalila putovanjima ni avanturama koje je doživela, ali njena prijateljica je odlučila da otkrije neka interesantna dešavanja iz njihovih zajedničkih putešestvija. Ružica i ja se poznajemo desetak godina, upoznale smo se kao tinejdžerke i svašta smo prolazile zajedno. Ona je bila divlja i nesputana, baš kao što je i danas. Njena energija je nepobediva u svakom smisli. Tamo gde ona uđe, tu više ne postoji niko drugi. Uspevala je da zaseni sve oko sebe. Zbog toga je devojke nikada nisu volele. Momci su gledali samo u Ružicu, a ne u njih. Nije znala da se nosi s tim, nije znala da ćuti. Nikome nije ostajala dužna i svakome je odgovarala kada ju je popreko pogledao ili imao loš komentar za nju. Zato je često upadala u probleme, a bilo je momenata i da se tukla sa devojkama. Letelo je perje kada Ruki dohvati da čupa. Bilo je i slupanih noseva, odvaljenih noktiju i slično. Ipak, nikada neću zaboraviti naše putovanje u Pariz, u Diznilend, pre nekoliko godina - počinje prijateljica bivše učesnice „Parova“ i nastavlja:

Foto: Instagram

Ružica Veljković

- Ružica je te godine odnela pobedu u „Parovima“ i uzela je lepe pare. Imala je želju da poseti Diznilend, to je neka želja iz detinjstva, nešto o čemu je sanjala. Ubeđivala je mnoge drugarice, ali nijedna nije mogla da ide. Pozvala je mene i ja sam odmah pristala jer sam imala želju da vidim sve to. Ona je platila sve, nisam mislila ni o čemu. Upustile smo se u avanturu i sve je izgledalo savršeno. Stigle smo u Pariz, hotel nam je bio baš blizu Diznilenda. Taj park se prostire na 200 hektara zemljišta, znate li vi šta je to, to je otprilike petina Pariza. Mi smo se tamo izgubile. Ružica je bila nezaustavljiva. Letela je na sve što je okom videla. Slikala se i snimala. Ma kao deca smo bile. Stigle smo tamo ujutru i nismo ni osetile kako vreme brzo leti i da je već veče i vreme da se polako napušta Diznilend. Bilo je blizu 23 časa i svuda se čulo obaveštenje da se polako krećemo ka izlazu. Ružica je imala drugi plan - nastavlja prijateljica kontroverzne starlete i manekenke, a onda nam priča i u kakvu su nevolju njih dve zapale zbog njene nepromišljenosti.

- Bile smo u mini-teatru, kao pozorištance s prelepom scenom gde su bili svi Diznijevi junaci. Ružica me je povukla za ruku i zavukle smo se iza scene, Tamo gde su zavese, gde nas golo oko ne vidi ili smo mislile da nas ne vidi. Htela je da zanoćimo u Diznilendu i da ujutru opet krenemo u razgledanje. Međutim, obezbeđenje s psima nas je našlo negde oko jedan posle ponoći. Nastao je haos. Uperili su svetla u nas. Gledali su nas kao prestupnike, što i jesmo bile tog momenta. Naravno, privedene smo, odvezla nas je policija. Znali su da nismo imale nameru da uradimo ništa loše, ali svakako smo prekršile zakon. Bio je užasan osećaj da smo uhapšene. Policija je bila strašno ljubazna, kao da smo negde u hotelu s pet zvezdica. Vraćene smo u hotel posle nekog vremena. Međutim, zbog svega smo propustile i let i nastao je opšti metež i haos oko povratka kući. Nismo se nervirale, imale smo prelepo vreme i pravu avanturu za pamćenje. Nemamo slike jer su nam iz obezbeđenja, nažalost, sve obrisali.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija