• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2022

18:28 >> 18:48

MIMA ŽIVKOVIĆ ISPRIČALA KAKO JU JE BIVŠI DEČKO MALTRETIRAO! Ispovest bivše zadrugarke o zlostavljanju!!

Rijaliti

MIMA ŽIVKOVIĆ ISPRIČALA KAKO JU JE BIVŠI DEČKO MALTRETIRAO! Ispovest bivše zadrugarke o zlostavljanju!!

Podeli vest

Prijavila je policiji maltretiranje, ali kaže da je nije pretukao

Nakon što su mediji preneli informaciju da je pevačica i bivša zadrugarka Miroslava Mima Živković pretučena od strane bivšeg dečka, ona se oglasila za medije i priznala da ga je prijavila za nasilje, ali ne fizičko, nego psihičko. On ju je, kako je ispričala, uznemiravao i pretio "jer nije mogao da se pomiri da više nisu zajedno".

Foto: Printscreen You Tube

Mima Živković

Sada se obratila pratiocima na Instagramu, gde je otkrila nove detalje.

- Imam zaista puno lepih poruka, a ima i onih "baš si popularna" i "nadam se da ćeš naći nekog ko će da te voli". Mene taj dečko voli, ali njegov oblik ljubavi mi se ne sviđa i ne prija mi. Zašto mislite da je sreća samo biti u vezi? Zar niste razmišljali nekada da je i sloboda dar od Boga da spoznamo sebe i nađemo sebi sreću? Svi smo različiti. Ja nikada nisam bila tip osobe koja će biti po svakoj cenu u vezi da ne bih bila sama. Nemojte to da radite. Vi zaslužujete najbolje, pa i taj moj bivši, ali ne sa mnom, nisam ja ta. I na kraju, još jednom da dodam, nisam pretučena. Samo ne želim da imam bilo kakav kontakt više sa bivšim dečkom - započela je Mima, a potom dodala:

- Morala sam da ga prijavim zbog jako ružnih i groznih pretećih poruka, da bih zaštitila sebe i svoju porodicu. Ovde stavljam tačku o mom privatnom životu. Ja sam super, odlično se osećam, jaka sam, ovo je za mene samo još jedno iskustvo u životu iz kojeg ću da izvučem pouku i ono najbolje.

Pevačica je naglasila da nije pretučena, ali su njene modrice i podlivi na telu evidentni, pa ih je objasnila ovako:

Foto: printscreen/tvpink

Mima Živković

- Kada sam pozvala policiju, ušli su, uzeli telefon i pogledali poruke gde je pretio, u tom momentu stiže glasovna od njega gde jasno preti, psuje i govori ružne stvari, gde je policija slučaj shvatila veoma ozbiljno. Kako sam bila u majici, primetili su podlive narukama, tj. modrice i zaključili da me je fizički maltretirao, i zahtevali da odmah pođem u policiju. Modrice nisu od udaraca, već od stiskanja kada je bio kod mene, kada me je vukao da pričamo jer sam ga ja molila da se smiri i da ide kući, da me ne maltretira više psihički. Tu je sve vreme moja mama bila. Moja koža i ruke su male i osetljive i nije teško napraviti podlive. To je cela istina, nisam pretučena. Smirili smo strasti nakon višečasovnog psihičkog maltretiranja, otišao je za Beograd gde sam ja legla da spavam i sutradan mu rekla da je bolje da se raziđemo - završila je ona.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija