• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.04.2022

10:32

BEBICA NAJAVIO TUŽBU ZA MILANA MILOŠEVIĆA! Pobesneo zbog njegovih pitanja

printscreen

Rijaliti

BEBICA NAJAVIO TUŽBU ZA MILANA MILOŠEVIĆA! Pobesneo zbog njegovih pitanja

Podeli vest

U zadruzi je nastao haos između Nenada Macanovića Bebice i Milana Miloševića, najavljene i tužbe

Nenad Macanović Bebica, najavio je tužbu za Milana Miloševića. Naime njemu se nisu dopala pitanja koje je voditelj postavljao pa je načisto pobesneo i rekao da čim bude izašao iz Bele Kuće ide da podnese tužbu protiv njega.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milan Milošević

Zadrugari su pokušali da mu objasne da ta pitanja postavljaju gledaoci a ne voditelj, ali on to nije želeo da shvati pa je nastavio da se raspravlja sa Milanom.

Očigledno je Nenad na sve načine pokušavao da se "opere" tokom emisije i tom prilikom najavio da će tužiti Milana Miloševića.

Foto: printscreen

Nenad Macanović Bebica

- Moj advokati imaju punomoćne, tim od 9 njih i oni će se pozabaviti svime ovime. Ti ćeš morati biti tužen, pa ćeš ti na sudu reći ko su izvori. Advokati će da te tuže. Mora da ide preko Milana, jer je on to sve izneo - istakao je Nenad, a onda se na to nadovezao Milan Milošević koji mu je ironično odgovorio.

- Znam kakva je procedura, jedva čekam. I treba da se boriš za pravdu. Moraće Fejsbuk da tuže, ne mogu da slušam ove budalaštine, čovek laže naciju, a onda priča o nekim tužbama - kazao je Milošević na čega su se svi zadrugari nasmejali, jer su shvatili da Bebica nije u pravu.

- Ovo su pitanja gledalaca, nije ih Milan postavljao - dodao je Dejan Dragojević na kraju konverzacije.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija