• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.04.2022

10:55

BORE SE ZA SOPSTVENU NESREĆU! Zadrugari zgroženi svađom Mensura i Milice: Tužna sudbina mladih ljudi!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

BORE SE ZA SOPSTVENU NESREĆU! Zadrugari zgroženi svađom Mensura i Milice: Tužna sudbina mladih ljudi!

Podeli vest

Kada su čuli psovke koje su upućivali jedno drugom, zadrugari su ostali bez teksta

U toku emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide jednu od svađa Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića i bili su zgroženi njihovim odnosom.

Foto: Printscreen/You Tube

- Mensur i ja kada god nešto kažemo, on to negativno shvati. Ja sam njemu rekla mišljenje o ovome. Svi u kući imamo isto mišljenje o ovoj vezi - rekla je Anđela.

- Ja sam rekla da se povlačim. Rekla sam da ću da ih pustim da vide da ja nisam problem. Ako je njima lepo, meni je još lepše - rekla je Mina.

- Smatram da je ovo prava ljubav, treba da se bori za Milicu - rekla je Miljana ironično.

- Svađali smo se oko klipa što nisam htela da prokomentarišem. On je ovde pričao sve i svašta, vređao me. Ja njega nisam uvredila ovde. Bolje da mu kažem "Marš", nego da mu pričam navode. Ja sam na početku rekla da je raspava nastala zbog mene - rekla je Milica.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ima još mnogo gorih sitaucija, ali ja ću reći da sam ja kriv. Ona sebe brani u ovom odnosu. Ja sve rizikujem i užasno se osećam, ali ona tu priča šta sam ja sve njoj rekao. Ja neću da branim sebe, ja sam kriv za sebe. Ja sam cilj prokockao pa me briga da li ću biti kriv u odnosu ili ne. Poenta je da ona priča da ne bi ispala kriva. Ja mnogo više gubim. Ja ne mogu tražiti krivicu u nekom dugom. Nije mi lepo u odnsu ali se trudim da bude. Poslednjih par dana deluje kao da se popravila. Ako odnos bude ovakav onda nećemo biti zajedno ni ovde, a napolju da ne pričam. Ne mora da mi zameri svaku sitnicu. Nedelju dana nigde od nje nisam mrdnuo. Šta će da promeni ako odem sa nekim drugim da šetam. Nije dobar naš odnos, ja to kažem - rekao je Mensur.

- Ja ću sve prokomentarisati. Iskreno, što se njihovog odnosa tiče, znaju oni moje mišlejnje. Njihov odnos je tuga, čemer i jad! To je tužna sudbina mladih ljudi, oni se bore za sopstvenu nesreću - rekao je Đedović.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija