• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

22.04.2022

15:32

TAKI U VEZI SA POZNATOM GLUMICOM KOJA JE VEĆ ZAUZETA! Evo ko je njegova nova devojka!

printscreen instagram/takitadza

Rijaliti

TAKI U VEZI SA POZNATOM GLUMICOM KOJA JE VEĆ ZAUZETA! Evo ko je njegova nova devojka!

Podeli vest

Spajaju ga sa mnogim devojkama, ali evo sa kim je započeo romansu

Priča se da je Radomir Marinković Taki veliki zavodnik, o čemu svedoči i broj devojaka sa kojima su ga spajali i sa kojima je bio u emotivnoj vezi.

Foto: printscreen

Radomir Marinković Taki

Otac Maje Marinković je rešio da se oglasi i otkrije da je zaljubljen i da ima novu devojku, koja nije iz Srbije i koja nije samo njegova.

Foto: printscreen

Radomir Marinković Taki

- Imam novu devojku, Taki ima sada najveću zvezdu svih vremena. Ne smem sad da kažem ko je, nije odavde, mora ovih dana da raskine sa dečkom, ali je bomba. Nije ona zauzeta, ali ja volim sve da bude čisto, ne volim ja da kvarim ničiju sreću, raskini s kim šta imaš, raščisti i onda smo mirni, to je najpoštenije, a ne da se vuku neki repovi. Reći ću vam da je iz Hrvatske i da je glumica, ali nije Nataša Moskva, nije moja drugarica, ali je poznata i videćete je uskoro - rekao je kroz smeh Majin tata.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija