• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/M.K

24.04.2022

10:20

UŽIVAMO U SVAKOM TRENUTKU SA SINOM! Nadežda i Toma otkrili kako će provesti Vaskrs

Rijaliti

UŽIVAMO U SVAKOM TRENUTKU SA SINOM! Nadežda i Toma otkrili kako će provesti Vaskrs

Podeli vest

Rijaliti par Nadežda i Toma otkrili koliko su srećni sa sinom i koliko uživaju sa njim, pa su dodali kako će provesti Vakrs

Danas se proslavlja najveći pravoslavni praznik Vaskrs. Kako priliči uglavnom svi proslavljaju u krugu porodice, pa će ga tako proslaviti Nadežda Bilić i Toma Panić.

Ovaj par je svoju ljubav otpočeo u rijalitiju, a 12. marta 2020. godine postali su roditelji dečaka kom su dali ime Longo.

Foto: printscreen instagram/nadezda_biljic_official

Sada su za jedne medije otkrili kako planiraju da proslave današnji dan sa svojim sinom i koliko im je on ulepšao život.

Foto: printscreen instagram

- Vaskrs provodimo u kući u porodičnom duhu i svi smo tu. Longo samo nešto priča nekim svojim bebećim jezikom i trči za nama da se mazi i igra. Prija nam to što je nemiran i što bi sve da proba, pipne i proveri. Reaguje na različite zvukove i sam proverava zvukove stvari, lupa, baca tako da videćemo da l’ će biti i muzikalan. Sve u svemu uživamo jer je najlepše kada čujemo kako odzvanja po kući dečiji glas - rekli su Nadežda i Toma za Pink.rs.

Kako su nam praznici bili omiljeni tokom detinjstva, Toma i Nadežda priznali su da im je najslađe bilo kad za Uskrs gricnu rep od praseta, a i danas je neizostavan deo svake praznične trpeze.

- Sećanja iz detinjstva nas uvek povezuju za tu porodičnu trpezu i post, pa čekanje Uskrsa da se svi omrsimo, a deca da čapnu praseći repić - kroz smeh su ispričali oni.

BONUS VIDEO:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija