• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.04.2022

08:58

DEJAN I CAR SE POSVAĐALI ZBOG DALILE - FILIP ŽESTOKO OPLEO PO BIVŠOJ! A evo šta je rekao o njenom odnosu sa Anđelom! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

DEJAN I CAR SE POSVAĐALI ZBOG DALILE - FILIP ŽESTOKO OPLEO PO BIVŠOJ! A evo šta je rekao o njenom odnosu sa Anđelom! (VIDEO)

Podeli vest

Sinoć je u "Zadruzi" održana emisija "Gledanje snimaka", a tom prilikom zadrugarima je prikazan snimak razgovora Marka i Đedovića i Filipa Cara koji su tada pričali o Dalili Dragojević i Dejanu Dragojeviću

- Imaju poravo da misle šta hoiće. Dejan i ja nemamo ništa, niti ćemo imati. Gledam ga samo kada ima izlaganje, kao što gledam i svakog ko izlaže. Ja sam osoba kod koje se tumači sve. Što se tiče Đedovića, za njega se zna, ja vrlo dobro znam šta on radi - rekla je Dalila Dragojević.

- Niti ću da komentariušem, ne interesuje me ko će kako da gleda, neka me izuzmu samo. Meni je bitno da se Aleks ne peca i bezveze mi je što svi vide kontra. Onda vide mene kako idem u wc, ovamo se dešava nešto mnogo veće sa Anđolom. Ne vide oni mnogo krupnije stvari. Bilo je situacija kada sam hteo da napravim svađu. Niti ću ja da igram rijaliti, ja sam u svom odnosu sa Aleksandrom iskren. Ne igram rijaliti, po svaku cenu da budem u komentarisanju, ne pada mi na pamet. Ja neću na silu ništa da radim, meni je sada jako lepo. Ljudi imaju pravo da komentarišu - rekao je Dejan Dragojević.

Foto: Printscreen You Tube

Dejan Dragojević

- Mi smo o svemu tome pričali na pretresu, neću više davati na važnostima tim stavrima. Uopšte više neću komentarisati. Ovde se vidi samo Dejanova strana, kako Dejan gleda... Svi smo malo preterali, počevši od mene. Rekla sam već jednom. To da li ću ja njemu uzeti pare, nemam ja koje pare od njega da uzmem. Neću više komentarisati Dalilu, niti ću obraćati pažnju. Ja sam strahovala da on može da počne da gleda tamo i da mu se ne vrate emocije - rekla je Aleksandra.

- Ja sam svima napravila život da im bude lepši. Ja sam se samo pomerila sa puta - rekla je Dalila.

- Odavno smo Marko i ja komentarisali to za Dalilu. Ja sam uvek govorio Dalili da vidim da tu postoji ogromna doza ku*ke, gadure i loše osobe. Kada sam doživeo neke stvari na svojoj koži. Ja sam po prvi put u totalno drugoj dimenziji rijalitija - rekao je Car.

- Ovi što čiste palubu, neka nastave da čiste - ubacio se Dejan i poručio ovo Caru.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car

- Ja sam uvek kapetan - dodao je Car.

- On voli Dalilu i njegov pogled je samo tamo. Filip je imao dominaciju kada je Dalila plakala dok je on plakao. Ali sada, ona ne plače i on ne zna šta da radi. On je meni rekao da ne znam ja šta se valjda ispod brega - rekao je Lepi Mića.

- Smatram da Anđelo možda u kući sada trenutn najozbiljnije gleda na Dalilu kao na žensku osobu. Čak i pošle godine nisam dobio utisak. Meni je nje žao jer se našminkala i misli da je pre*ička. Ispada kao ku*a u teranju. Žena koja je bila u braku pet godina, ispada šmena ako se tako prezentuje. Mislim da gleda ozbijno na nju. Ja sam njega uvek gotivio i uvek smo bili korektni. Ako Anđelo ne zamera neke stvari, onda okej. Dalila ponosno iznosi stvari - rekao je Car.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija