• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

01.05.2022

21:50

BEBICINA PORODICA SE KONAČNO OGLASILA: Obrukao je sve, otac mu je u kolicima!

Zoran Sinko/prntscreen

Rijaliti

BEBICINA PORODICA SE KONAČNO OGLASILA: Obrukao je sve, otac mu je u kolicima!

Podeli vest

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica čekaju bebu, a njegov rođak se oglasio i otkrio šta njegova porodica misli o tome

Nenadov rođak užasnut je vestima, a sada je otkrio i kako na to gledaju njegovi roditelji:

Foto: Pixabay/Zoran Sinko/ATA Images

Stižu im rode, rodbina u šoku... Miljana i Bebica

- Video sam to jutros. Nemam komentara. To je dno dna! Ne mogu sve žene da stavim u isti koš, ali je ono dno dna! Ma koja ljubav? Ako je ono ljubav, ne znam šta je ljubav. Verujte, njena majka i Miljana su njega tako namestili da bi se ona udomila. Obrukao je majku, oca i dve sestre, a za mene i nas, zgadio mi se. Niko nije bio za razvod, osim njega. On je autobuse prokockao. On je uzajmio 100.000 evra koje njegov otac vratio. Pa kakva si ti majka da dođeš u Zadrugu i ostaviš dete, da bi se svađala i ostalo,d a bi sada bila uspešna baba? Ništa ona nije bolja od Miljane, a ni Miljane od nje. Kakva majka, takva i ćerka...Laže da je kupio taj stan na Altini, laže sve! - rekao je rođak.

Foto: zadruga printscreen

Nikome se ne dopada što će dobiti bebu... Miljana i Bebica

Što se tiče njihovih svađa, Macanovićev rođak je dodao:

- Više me je i sramota i gledati, to je jedino što mogu da kažem. Da je došao sam, ne bi bio komentarisan u lošem kontekstu, ali pošto je ušao sa dro*om i krmačom. Čovek sa 32 godine, dvoje dece ima, da je njemu preče da ostane 3 dana sa dro*om, ne mogu da shvatim kakav je on čovek? Od onakve porodice, oca i majke, da dođe da slavi Vaskrs u Zadruzi, ne znam...On je obrukao oca, majku, predstavljao se lažno. Ima očevo bogatstvo, jer mu je otac radio 20 godina u Rusiji. Otac mu je pao sa merdevina, pa ga nije gurao u kolicima, gura nju!...Ono što ga je šamarala, ja ne bih mogao sebi da dozvolim da me neko šamara! Ne mogu da verujem - naveo je rođak.

Kada je reč o emocijama Nenada prema Mini Vrbaški, o kojima se pričalo za crnim stolom, njegov rođak imao je da kaže:

- Rešićka je jedna kulturna i precizna osoba...Ma kakva Mina Vrbaški, neće ni da ga pogleda - zaključio je rođak i otkrio da li bi došao kod njih na svadbu:

- Ne bi od sramote došao na tu svadbu - naveo je rođak.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija