• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2022

12:44

ŽAO MI JE ŠTO JE U OVAKVOM STANJU, ALI ONA JE NAVIKLA NA TO! CM Aleks nikad iskrenije o Matoroj!

printscreen

Rijaliti

ŽAO MI JE ŠTO JE U OVAKVOM STANJU, ALI ONA JE NAVIKLA NA TO! CM Aleks nikad iskrenije o Matoroj!

Podeli vest

MC Alekc progovorila o odnosu sa Matorom

Drvo mudrosti pozvalo je MC Aleks kako bi sa njom porazgovaralo o odnosu sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: printscreen

MC Aleks

- Sramota je više pričati o ovom odnosu. Komplikovano je! Baš mi je teško. Ne znam šta se dešava sa mnom i kakva osećanja imam. Da li su ljubavna ili prijateljska? Da li je ta njena dobrota prema meni ili je posvećenost, ne znam. Zbunjena sam jako i ne nailazim na razumevanje. Očekuje se od mene verovatno da priznam nešto, jer ona ima veću emociju, jer kako kaže, voli me više nego što je volela od prošle veze...Ne nailzaim na razumevanje u smislu da saberem utiske i emocije. Ja samim tim što sam rekla da ne znam kako se osećam, dajem prostor. Naravno da će me sve čestitke vratiti unazad jer sam zbunjena. Podsetiće me ko sam, šta sam, koga imam, kakvu porodicu. U ovom prostoru se čovek malo psihički poremeti - počela je Bajićeva.

- Jovana misli da ti sve ovo radiš zbog rijaltija - reklo je Drvo.

- Ona to misli kako njoj to odgovara, kako kad. Kad je u ovom stanju tako misli, a kad je sve okej ona mi priča da zna da to sigurno nisam radila zarad ostanka. Kome bi trebala ovakva priča i kome bi odgovarala ovakva priča? Mislim da ne misli tako, ali kad je u onakvom stanju... - pričala je MC Aleks.

Foto: printscreen

MC Aleks

Kako se ti osećaš povodom svega toga - pitalo je Drvo.

- Teško mi je, iskreno, jer me niko ne razume. Jovana je neko ko razvija filmove u glavi. Kad smo mi u dobrim odnosima, ona već unapred vidi vezu, već je unapred organizovala moj život napolju. Čekaj ženo! Ja kad izađem idem kod mojih, ovo leto idemo na more kao što smo nekada išli, porodično. Naravno da idem sa njima, pa onda i društvo i sve ostalo. I kad smo u najboljim odnosima, pokušavam da doprem do nje i da joj objasnim da treba da pusti da odnos ide, pa ako se desi prirodnim putem, desi se! Žao mi je što je u ovakvom stanju, ali ona je navikla na to stanje, nažalost. Ona mene uporno upoređuje sa odnosima i pre Sanje, ali prosto me ne možeš upoređivati. Nismo svi isti, niko nije imao odrastanje isto. Prosto, pusti da se dešava prirodnim tokom, ako sam zbunjena, pusti da se saberem. Ona se plaši da će neko uticati na mene, da će me vratiti nazad. Plaši se tog gubitka! Nisam nikada rekla da ću odustati od nje, kao od osobe, nikad joj nisam okrenula leđa - plakala je MC Aleks.

- Imaš li ideju kako ćeš dalje sa Matorom - pitalo je Drvo.

- Ne, stvarno nemam. Ako se vratim, ispašću monstrum, a sa druge strane ne želim da joj okrenem leđa. Mislim da bi bilo najbolje da popričamo napolju. Ona mkisli da sam ja folirant...Niko ne vidi, recimo, koliko sam se samo njoj predala. Bazirala sam se samo na nju, osam meseci samo na jednu osobu. Maksimalno predana - rekla je MC Aleks.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Moje ime je Shira elijah, želim podijeliti radosnu vijest o svom životu sa svima i onima kojima je potrebna pomoć u braku/vezi. Patila sam šest godina, muž me napustio, a ja sam nastavila rađati drugu ženu samo zato što me njegova obitelj nije voljela, a jer mu nisam mogla roditi dijete, sedam godina sam plakala jer se muž razveo od mene. Tražio sam čaroliju da mi je oblak pomogao na netu, sreo sam toliko mađioničara, svi su skupili novac a da mi nisu pomogli, ali 3. kolovoza 2021. vidio sam online donaciju dobrog mađioničara po imenu dr. Alaba. Odlučila sam ga kontaktirati kada sam ga kontaktirala, rekao mi je da je moj problem riješen jer sam ga kontaktirala, ispričala sam mu sav svoj problem i obećao mi je pomoći da vratim muža. Dr alaba me uputio i pokazao što da radim tako da ja slijedim sve upute i radim ono što je tražio nakon tri dana rekao mi je da će me muž nazvati prije nego što zaspim taj dan i ispričati se. Kad mi je sve ispričao, nazvao me muž i zamolio da mu se vratim nakon šest godina razvoda. Danas dijelim ovu poruku jer želim da svijet zna i da je to dobar posao, a također sam jako sretna što sam trudna i za one od vas kojima je potrebna pomoć, problemi na poslu ili napredovanje kontaktirajte dr. Alabu danas i riješite svoj problem ovdje je email: dralaba3000@gmail.com ili whatsapp/viber s njegovim brojem telefona: +1(425) 477-2744, obećavam vam da će vaš problem biti riješen

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija