• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.05.2022

15:43

EKSKLUZIVNI VIDEO JANJUŠA I ČAPRIĆKE! Pevačica mu JOŠ JEDNOM oprostila, evo kako provode vreme!

Printscreen/Instagram

Rijaliti

EKSKLUZIVNI VIDEO JANJUŠA I ČAPRIĆKE! Pevačica mu JOŠ JEDNOM oprostila, evo kako provode vreme!

Podeli vest

Sandra Čaprić je nakon svađe i obećanja da će se osvetiti Marku Janjuševiću Janjušu promenila mišljenje, pa se tako opet našla u njegovom društvu!

Sandra Čaprić, pevačica i bivša zadrugarka, poslednjih dana vodi ozbiljne medijske ratove sa bivšim prijateljem Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: Printscreen/Instagram

Marko Janjušević Janjuš i Sandra Čaprić

Naime, njihovo drugarstvo je navodno puklo zbog toga što je obnovio vezu sa Majom, ali tu izdaji nije bio kraj. Sandra je dobila i skrinšotove Janjuševog dopisivanja sa nepoznatom osobom u kojima je ogovara, što ju je dodatno razjarilo:

- Janjuše opet ti oprostih, a sad ću ti se stvarno us*ati po srpski u život - napisala je Sandra kao komentar uz prepisku Janjuša.

Mi smo želili da znamo o čemu se radi i kako pevačica komentariše svađu sa drugom, a ona je odgovorila i više nego šokantnim videom!

Pevačica i košarkaš ne da nisu u svađi, nego se sjajno provode i uživaju u sunčanom danu! Ovim snimkom Čaprićka je potvrdila da mu je još jednom oprostila i pogazila svoju reč, a kako će Maja reagovati na njihovo pomirenje ostaje nam da nagađamo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija