• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

08.05.2022

08:08

ŠOK! DALILA I ANĐELO IPAK ZAVRŠILI U KREVETU! Ranković se predomislio, na korak do ozvaničenja veze sa Dalilom?!

Printscreen/Twitter

Rijaliti

ŠOK! DALILA I ANĐELO IPAK ZAVRŠILI U KREVETU! Ranković se predomislio, na korak do ozvaničenja veze sa Dalilom?!

Podeli vest

Dalila Dragojević i Anđelo Ranković su nastavili sa flertom, a uprkos tome što je maneken tvrdio da dok su u Beloj kući neće započeti ništa sa Dalilom, izgleda da je spreman da pogazi svoju reč.

Učešće Dalile Dragojević u petoj sezoni rijaliti šou programa Zadruga obeležila je turbulentna veza sa Filipom Carem zbog kog se razvela od Dejana Dragojevića. Mesecima su Dalila i Car pokušavali da pronađu zajednički jezik, ali nakon brojnih svađa, vređenja, polivanja i ostalih jezivih scena, emocije su se, prema rečima Dragojevićke - izgubile.

Nedavno je u pauzi između dva raskida sa Filipom u Dragojevićkin život uplivao i Anđelo, sa kojim je naprasno počela da se druži, ali uprkos obostranim simpatijama bosanska starleta je odlučila da još jednom da priliku Caru. Ali, uprkos dobroj volji, ni ovaj put im nije uspelo.

Nakon što je Dalila Dragojević, definitivno stavila tačku na odnos sa Filipom Carem, nastavila je blizak odnos sa Anđelom Rankovićem, baš tamo gde su stali pre njenog pomirenja.

Foto: Printscreen/Twitter

Dalila Dragojević u krevetu sa Anđelom Rankovićem

Tokom emisije Pitanja novinara, Anđelo je tvrdio da neće stupiti u vezu sa njom, sve dok su u odajama Bele kuće i da ne može da joj zaboravi to što je uradila sa Carem.

Dalila je pak tvrdila da će dati sve od sebe da to zaboravi, a njihova zajednička drugarica Matora, otkrila je da Ranković neće izdržati dugo i da će pregaziti svoju reč. Ovog jutra, u ranim jutarnjim časovima, završili su ispod pokrivača, razgovarali i neometano se gledali. Da li je ovo korak više i da li će uslediliti i poljubac, ostaje nam da ispratimo.

Detaljnije u nastavku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Mijana i Zola potpuno zaboravili na kamere!
Rijaliti

Mijana i Zola potpuno zaboravili na kamere!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola danima flertuju u nameri da obnove vezu, a uprkos svim naporima Nenada Macanovića Bebice da Miljanu odvrati od bivšeg dečka, njih dvoje su u ranim jutarnjim satima imali intiman odnos!

08.05.2022

07:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija