• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.05.2022

22:29

POSLE DALILINIH OPTUŽBI OGLASIO SE GORAN DRAGOJEVIĆ Dejanov otac izrevoltiran nakon svađe sina i bivše snajke!

printscreen

Rijaliti

POSLE DALILINIH OPTUŽBI OGLASIO SE GORAN DRAGOJEVIĆ Dejanov otac izrevoltiran nakon svađe sina i bivše snajke!

Podeli vest

Cela javnost je ostala u šoku nakon žestoke svađe Dalile i Dejana Dragojevića. Između ostalog, Dragojevićka je pomenula i oca svog bivšeg supruga, što je kod njega očigledno izazvalo bes.

Dalila Dragojević je danas pokrenula žestoku raspravu sa bivšim suprugom Dejanom Dragojević, oni su izneli prljav veš iz svog braka i jedno drugo totalno raskrinkali, a u sve su umešali i svoje porodice. Dalila je u jednom trenutku rekla da ima još mnogo toga da kaže i da će to i uraditi kada za to dođe vreme. Portal Pink.rs je ovom prilikom kontaktirao Dejanovog oca Gorana Dragojevića koji je vidno izrevoltiran kratko progovorio na ovu temu!

Foto: printscreen

Goran Dragojević

Manite me se, neću da dajem izjave. Neću ništa da pričam - rekao je besno Goran Dragojević.

U medijima se već dugo spekuliše o Dejanovoj veri, mnogi sumnjaju da je tokom braka sa Dalilom promenio svoju veru, a ono što je dodatno podgrejalo sumnje je upravo to što on nije želeo da se izjašnjava na ovu temu. Šta će se dalje dešavati u Beloj kući i na koji načim će bivši supružnici govoriti na ovu temu, ostaje nam da ispratimo.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija