• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe/Milica Kokotović

10.05.2022

15:16

MARIJA PLAĆA BEBICI 1.000 EVRA DA SPAVA S MILJANOM! Pevačica otkrila šokantne informacije

printscreen

Rijaliti

MARIJA PLAĆA BEBICI 1.000 EVRA DA SPAVA S MILJANOM! Pevačica otkrila šokantne informacije

Podeli vest

"Zadrugu 5" neprestano tresu skandali od kada je Miljana Kulić ponovo ušla, a njen trudnoća danima je bila glavna tema u medijima. Međutim, poznata pevačica otkrila je pozadinu ove priče i izjavila da iza svega stoji njena majka Marija

Saška Karan, pevačica i rijaliti učesnica, komentarisala je dešavanja u "Zadruzi 5" za Informer.rs, a najinspirativnije su joj ovoga puta bile majka i ćerka, Marija i Miljana Kulić:

Foto: Privatna arhiva

Saška Karan

- Miljana Kulić iliti morž u teraniju je svake sezone u rijalitiju trudna. Mama Marija joj piše scenario šta da radi i kako da bi bila interesantna. Izmišljaju kako je trudna, sve rade zbog love umesto da ljudi Miljanu leče u nekoj bolnici za psihičke bolesnike- objasnila je Sašak koju smo pitali za mišljenje i o Nenadu Macanoviću Bebici, kao i da li misli da je on prevarant:

Foto: printscreen

Saška otkrila saznanja o Mariji, Miljani i Bebici

- Nenad Macanović, po onome što priča, je debelo plaćen od Marije da Miljani glumi dečka. Kažu da je cena 1.000 evra, uključujući i se*s. Tom dečku očigledno nešto fali jer moraš da imaš neki poremećaj u mozgu da bi imao se*s sa Miljanom. Ali Marija je njega našla kako bi zahvaljujući njemu Miljana ponovo ušla u rijaliti i tim neradnicima donela pare- tvrdi Saška koja ima saznanja i kada je reč o odnosu Dalile i Dejana Dragojevića za koje tvrdi da su se definitivno rastali:

Foto: Privatna arhiva

Saška Karan

- Dejan i Dalila se neće pomiriti, oni su vrhunski glumci. U suštini se ta trojka mrzi, mislim na nju Cara i Dejana, samo čekaju kraj rijalitija da idu na svoju stranu. Sve je to njihova bolesna igra- iskrena je Karanova koja se debelo razočarala u Dalilu Dragojević:

- Dalila je moje veliko razočarenje, poznato je da sam je gotivila, ali posle ovoga postala mi je odvratna. Šta čovek može da uradi zarad para, to je baš strašno. Ona je karijerista i zarad obećanja da će biti voditeljka na Pinku spremna je da ima se*s sa njih pet uverena sam- brutalna je pevačica koja tvrdi da se i Mijići i Dragojevići bave vradžbinama:

- Juče se ispostavilo da sam u pravu za crnu magiju, oni su svi u tome porodično, kako sa Dejanove tako i sa Daliline strane, juče se to otkrilo za crnim stolom. Za Dalilu se priča da kod sebe ima vradžbine kojima može da veže svakog muškarca koga rukom pipne- uverena je Saška koja se osvrnula i na Dalilin odnos sa Anđelom:

- Dalila i Anđelo, pa već sam rekla ako se ona fiksira u svojoj bolesnoj glavi, da će da se piše o njoj i da će tema za crnim stolom, ladno će raširiti noge i umesto Cara upada Anđelo. Njoj je to svjedno, bitna je lova i to što će biti voditeljka Pinka. Anđelo je dečko izgubljen u vremenu i prostoru i nebitan u celoj priči- tvrdi ona i dodaje da zna i da Dejan Dragojević samo glumi ljubav sa svojom novom devojkom Aleksandrom Nikolić:

Foto: Privatna arhiva

Prati sve zadrugare...Saška Karan

- Dejan i Aleksandra, to je još jedna Dejanova gluma, nema ništa od toga ispustio je priliku da pobedi onog trenutka kada se ponovo pomirio sa Dalilom, tada mi je poslao odvratan- kaže pevačica i otkriva koja se dotakla veze Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića: 

- Mislim da se Mensur zaljubio u Milicu i to debelo, ta mala Milica mi je simpatična, vrti Mensura oko malog prsta. Biće mala opasna za koju godinu. Tako da sa Minom nema govora da će bilo šta biti, jedino možda da bi Milicu pravio ljubomornom- ističe Saška i otkriva da li planira da uđe u narednu sezonu rijalitija:

Foto: Privatna arhiva

Ima preča posla od rijalitija... Saška

- Sa rijalitijima sa skroz završila, ne želim da učestvujem sa anonimusima koji su spremini na sve zarad para, ne želim da učestvujem u glumi ne bitnih i anonimnih psihopata, lepova ku*vi i kriminalaca, dosta je bilo što se mene tiče - kaže Saška Karan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 

 

 

 

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija