• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer/M.K

10.05.2022

14:34

PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE PROGOVORIO O SVEMU! Janjuš priznao da li se pomirio sa Majom i u kakvom je odnosu sa Enom

Printscreen/Instagram

Rijaliti

PRVI PUT NAKON DISKVALIFIKACIJE PROGOVORIO O SVEMU! Janjuš priznao da li se pomirio sa Majom i u kakvom je odnosu sa Enom

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš prvi put nakon diskvalifikacije progovorio o svim aktuelnim temama o svom životu

Marko Janjušević Janjuš priznaje da se ni malo ne kaje što je pobegao iz Zadruge, i kaže da sada planira sa prijateljima da pokrene neki posao u ugostiteljstvu. 

Foto: Printscreen/Instagram

On je za Svet prokomentarisao je odnos s bivšom suprugom Enom, koliko se trudi oko ćerkice Krune kao i o turbulentnoj vezi s Majom Marinković.

- Gledam šta ću, gde ću, kako ću. Ja sam čovek od situacije, momenta. Kao i u rijalitiju, tako i u životu, nema foliranja. Ja sam svako sr**e svesno napravio i ne kajem se, moralo je tako. Isto je i kad su dobre stvari u pitanju. Otkad sam izašao dobio sam samo dve ili tri negativne poruke, a preko 10.000 pozitivnih. Verujem da će se uskoro sve srediti, da će se pojaviti neka dobra priča za budućnost. Umoran sam, nisam se još oporavio, ali sa prijateljima gledam neke lokale, hoćemo da otvorimo kafić ili klub, pa da se tome posvetim.

Janjuš je istakao da svoje slobodno vreme provodi sa ćerkom Krunom koja mu je kako i sam ističe, jedina sfera interesovanja.

- Bukvalo se ne odvajamo. Vreme koje smo bili razdvojeni nikad nećemo moći da nadoknadimo, pa se trudim da ne propustim njeno odrastanje. Ona mi je centar sveta - rekao je emotivno Marko Janjušević koji se potom osvrnuo i na odnos sa Enom, bivšom suprugom.

- Ena i ja pričamo, normalno komuniciramo, dogovaramo se oko deteta, ako na to misliš. A ako ciljaš na emotivno pomirenje, teško da će se nešto desiti. Ipak je bilo puno ružnih stvari sa moje strane i preko toga se ne prelazi. Pa, ja stavljam sebe u tu situaciju, ne znam šta bi trebalo da se desi da bračnom partneru oprostim takve stvari. Dobar nam je i ovaj odnos sada. Ena me je sa ćerkicom sačekala kad sam izašao iz rijalitija. Dobri smo, i trudim se da tako i ostane. Ne forsiram tu priču, šta bude, biće. Mene je zapravo stiglo sve što sam sebi dozvolio zbog para. Da mogu da vratim vreme nazad, nikada ne bih ušao u rijaliti. Tu su krenuli svi moji problemi, pre toga sam imao miran život. Već mi je jednom oprostila prevaru pre Zadruge, bilo bi previše sad opet - istakao je on.

Naravno, njegovo učešće u rijalitiju obeležila je i veza sa Majom Marinković koja je bila i više nego turbulenta. Marko je otkrio kako stoje stvari sa Takijevom ćerkom, da li se čuju i šta se dešava na tom planu.

Foto: printscreen instagram/majaamarinkovic

- Baš ništa. Ne vidimo se, ne čujemo se, svako živi svoj život. Nemamo nikakav kontakt. Ja joj želim svu sreću. Ja o Maji ne pričam ništa loše, ja sam kriv za sve i to se nikad neće ponoviti! Daleko bilo. Nek' je ona živa i zdravo i neka poradi na sebi. Izgled ne bih da komentarišem, tu je radila, nego neka razmisli kako će kroz život. Mora da se pozabavi sobom. Ona je fizički jedna od najzgodnijih cura, to ne može da se ospori.

Takođe, na pitanje novinara koga je Maja više volela da li Filipa Cara ili njega, Janjuš je dao iskren odgovor:

- Mene. To je bio taj neki bolestan način voljenja, ljubavi, svega. Sve je krenulo iz šale, drugarstva, a s vremenom se u zatvorenom prostoru vežeš za nekog i ispadne karambol - rekao je iskreno Janjuš.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JANJUŠ POSTAO BESKUĆNIK Prvo ga izbacila Ena, a onda i Maja!
Rijaliti

JANJUŠ POSTAO BESKUĆNIK Prvo ga izbacila Ena, a onda i Maja!

Marko Janjušević Janjuš je javno prevario ženu sa Majom Marinković sa kojom je imao turbulentan odnos. Nakon nekog vremena činilo se da je bivši košarkaš odlučio da započne mirniji život pored bivše žene i ćerke, međutim, ponovnim mirenjem sa Majom prokockao je i tu šansu.

07.05.2022

07:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija