• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

11.05.2022

08:12

CAR MOLI DALILU ZA RAZGOVOR! Dragojevićka plače ne želi da ga vidi

printscreen

Rijaliti

CAR MOLI DALILU ZA RAZGOVOR! Dragojevićka plače ne želi da ga vidi

Podeli vest

Car na sve načine pokušava da uđe u komunikaciju sa Dalilom, pitao je da li joj treba neka pomoć, ona je počela da plače i oterala ga je od sebe

Filip Car, koristi svaku priliku da se obrati Dalili, sinoć je ušao u izolaciju i na sve načine pokušavao da priča sa njom što je ona na početku odbijala. Car je na kraju pitao Dalilu da li joj treba neka pomoć i da li stvarno misli da je on kriv za sve.

Foto: printscreen

Car želi da razgovara sa Dalilom

- Samo da te pitam nešto? - upitao je Car.

- Ne želim da pričam sa tobom čoveče! Usatni sa kreveta, ne želim da pričam sa tobom - rekla je Dalila.

- Je l' ti treba pomoć? - upitaoje Car.

- Ne treba mi pomoć. Ne želim da imam komunikaciju sa tobom. Ne pravi od mene monstruma, Ne želim više da pričam sa tobom - rekla je Dalila.

Foto: printscreen

Dalila odbija da ima komunikaciju sa Filipom

- Ne želim da se okreneš prema meni i kažeš da sam za sve kriv. Ja te pitam da li sam ja kriv? - pitao je Car.

- Kriv si za moj život i moju kopletnu sitauciju! Svojim plakanjem si mi pokvario odnos koji je mogao da bude dobar. Kada si trebao meni da pomogneš, nisi. Ti si proveo osam meseci sa mnom, u koga da gledam! Ne treba mi pomoć - plakala je Dalila.

- Nisam ti ja kriv za ovu zadnju sitauciju - rekao je Car.

Foto: printscreen

- Upropastio si me! Sve si upropastio! - rekla je Dalila.

- Žao mi je, prošao sam sa tobom osam meseci. Smiri se, pitao sam te samo da li mogu da ti pomognem. Ja se osećam loše zbog tebe - rekao je Car.

Foto: printscreen

- Ne može niko da mi pšomogne, pustite me svi na miru! Non stop me vređaš! - rekla je Dalila.

- Nisam te vređao sinoć. Ne znam kako da ti pomognem, luda si- rekao je Car.

- Izađi - urlala je Dalila.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da zaboravim na brak i da nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Trebala bih odmah kontaktirati dr. Alabu nekoliko minuta kasnije, on mi je odgovorio i dao upute što da radim, nakon što sam dva dana nakon rituala ispunila traženi uvjet, čarolija je promijenila moj život oko mog muža da me više od toga ne kontaktira. Dvije godine su me zvale usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim ovom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak sada u ravnoteži. Ritual dr. Alabe je dobro funkcionirao i brak jači nego prije, i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Alabom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com. Ne dopustite nikome da vam oduzme supružnika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija