• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2022

20:45

PRVA FOTOGRAFIJA SESTRE MILJANE KULIĆ POSLE STRAŠNOG UDESA! Evo kako izgleda (FOTO)

printscreen

Rijaliti

PRVA FOTOGRAFIJA SESTRE MILJANE KULIĆ POSLE STRAŠNOG UDESA! Evo kako izgleda (FOTO)

Podeli vest

Sestra Miljane Kulić, Tijana Kulić, nedavno je doživela strašnu saobraćajku u Nišu, a sada su poznati detalji njenog zdravstvenog stanja

Tijana Kulić aktivna je na društvenim mrežama, a na svom Instagram storiju je objavila prvu fotku posle ozbiljne saobraćajke, te je svima otkrila kako se sada oseća.

Foto: printscreen instagram/ticakulić

Prva fotografija Tijane Kulić nakon saobraćajke

- Hvala svima što ste brinuli kako sam. Dobro sam - napisala je Tijana u opisu fotografije koju je objavila na pomenutoj društvenoj mreži.

- Tijana je u utorak izašla iz bolnice, ima jake bolove, ali je bolje nego što je bila. Doktori kažu da će oporavak da bude dug i bolan, ali mora to tako. Njoj je polomljeno rame, nagnječen kuk i jagodica. Dečko koji ju je vozio je danas operisan, operisali su mu butnu kost, kuk i ruku.Još uveki ne znamo tačan uzrok nesreće, znam samo da je godinama koristio psihijatriske lekove, da je vozio 100 na sat i da nije imao alkohol u krvi, tako su meni rekli. Tijana neće njega krivično goniti šta god da se ispostavi. Za tu tužbu ne znam ni sama da li je podržavam, i ona je kriva, bez obzira što je moje dete. Nije trebala da ulazi sa njim u automobil, a zna kakvu terapiju ima - ispričala je nedavno Marija Kulić za "Kurir".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija