• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

15.05.2022

14:02

ANĐELO TE SMATRA NAJGOROM OD SVIH DEVOJAKA IKADA Đedović lupio Dalili šamar realnosti, evo zašto Ranković ne želi vezu!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

ANĐELO TE SMATRA NAJGOROM OD SVIH DEVOJAKA IKADA Đedović lupio Dalili šamar realnosti, evo zašto Ranković ne želi vezu!

Podeli vest

Dalila i Anđelo su odlučili da prekinu svoj odnos, a mnogi su ih osudili zbog toga što je njihovo prisno druženje uopšte i počelo. Razlozi zbog kojih njih dvoje nisu uplovili u vezu su brojni, a Đedović je izneo svoju teoriju i to bez ikakvog ulepšavanja.

Emisija Pitanja novinara je i dalje u toku, Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs, sledeće pitanje postavio je Anđelu Rankoviću.

- Kako kometarišeš što tvoji bliski ljudi komentarišu da uveliko traže hodžu za tebe kada izađeš iz Zadruge? - pitao je Darko.

Foto: Printscreen/You Tube

- Mene to ne interesuje, ne želim da se opterećujem tim stvarima, dovoljno ovde ima problema... Ne zanima me da lupam glavu, šta je rečeno i kako, dovoljno mi je ovde stresno, želim da ovo izguram do kraja. Neka se oglašava ko kako hoće, ali mislim a nema potrebe za ovolikom dramom - odgovorio je Anđelo.

- Družio si se Anđelom, šta je značila tvoja rečenica da je Anđelo ubio sam sebe u očima svoje majke? - pitao je Darko.

Foto: Printscreen/You Tube

- Da sam znao da je ovakav, nikada se ne bih družio sa njim. Mislio sam da se promenio, govorio je da neke stvari nikada ne bi dozvolio, da nikada ne bi bio loš prema ljudima koji ga vole, pričao je sve ono što sada nije pokazao. Ovog Anđela me je sramota i zato sam to rekao... Mislim da je ovo trenutno stanje pravo, a da je ono ranije bilo laž. Za mene nisu normalne osobe koje ne vodi razum. Ko nije naučio da ljude odlikuje razum i da je to jedna od stvari koja nas razlikuje od životinja, neka se vrate u peti razred osnovne škole - govorio je Đedović.

- Ovde su mnogi sebi dali za pravo da komentarišu, mada smo i mi dali previše prava... Matora je jednom prilikom rekla da ukoliko ja sama uzvratim na nešto, ne razlikujem se od drugih. Da me nazivaju ženom niskog morala samo zato što sam pogledala Anđela - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen/You Tube

- Niko to nije spomenuo, to nije razlog. Razlog je što si ti spominjala Biljanu Dragojević i spominjala neko žbunje, a sve si to uradila sama za osam meseci i to javno. Tebe Anđelo smatra gorom od devojaka sa kojima je povezivan! Bio je sa Sanjom Stanković a o njoj se najgore govorilo! - prekinuo ju je Đedović.

Foto: Printscreen/You Tube

- Mi iz drugih razloga nismo ušli u vezu, ne možete više da govorite o tome - prekinula je Dalila.

- Svojim postupcima si stavila sebe u gori rang od tih devojaka - govorio je Marko.

Foto: Printscreen/You Tube

- Mi nismo bili u vezi, niko zbog nas ne može da se oseća loše - promenila je temu Dalila.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija