• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.05.2022

17:53

RASKRINKAN MARKO OSMAKČIĆ! Isplivali detalji iz privatnog života zadrugara - sve je slagao?!

Printscreen You Tube

Rijaliti

RASKRINKAN MARKO OSMAKČIĆ! Isplivali detalji iz privatnog života zadrugara - sve je slagao?!

Podeli vest

Nova učesnica "Zadruge 5", Dia Kostić, sinoć je ušla u Belu kuću, a na samom početku potkačila je Marka Osmakčića

Dia Kostić otkrila je da poznaje rođenog brata Marka Osmakčića, Maria Osmakčića, a danas je odlučila da brutalno oplete po njima.

- Je li znaš Osmakčića? - pitao je Anđelo Ranković.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dia Kostić oplela po Marku Osmakčiću

- Ne, ali njegovog brata znam. To što priča kule i gradovi, nema ništa od toga. Tako je mnogo stegnut, ima tamo rijaliti. On se takmičio, dođu 25 muškaraca i jedna devojka i ona bira ko je najbolji - otkrila je Dia.

- Sinoć sam ga pitala zašto je došao ovde, nije postao tamo popularan, neće ni ovde - nastavila je nova zadrugarka.

Foto: Printscreen

Nova zadrugarka raskrinkala Marka Osmakčića

- On je nama pričao kada prođe kroz Cirih i ne može da ide normalno do obožavalaca - nasmejala se Sanja Grujić.

- Ma, jeste, isto i ja - smejala se Dia, a da li je Marko zaista sve slagao ili ne, ostaje nam da vidimo...

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočanstvo. u braku sam 5 godina i živimo zajedno 9 godina. Bili smo razvedeni 4 mjeseca. Želi otići i ne želi spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (bar sam ja vjerovao u to) i rijetko smo se svađali. Nekoliko mjeseci prije nego što je otišao od kuće, bio je tako neaktivan i puno je spavao. Shvatila sam da ima emotivnu vezu s nekim i potvrdila sam da ga privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Molila sam se, plakala i tako mjesecima. Stvarno mi treba pomoć i želim svog muža natrag. Surfala sam po internetu kad sam vidjela svjedočanstvo jedne žene da je dr. Alaba bio prekrasan mađioničar koji je pomogao u liječenju mioma i da je mogla natjerati vlastito dijete da se pribere kod kuće. ona je napisala njegov kontakt i ja sam ga kopirala, prvo sam sumnjala u ovaj kontakt, ali stvarno mi treba trajno rješenje za moj problem, pa mu pošaljem poruku u kojoj objašnjava svoju situaciju, rekao mi je da se pobrinem da se muž vrati ako imam da se tako ponašam kako mi je ukazao, učinila sam sve što mi je rekao, a četvrtog dana dobila sam ispriku od njega da ne zna što mu je, te večeri se vratio kući i molio se za sve njegove grijehe i budući da su naša ljubav i brak postali jači, želim se zahvaliti velikom magičaru čarolija dr. Alabi na njegovom dobrom radu i ponovnoj sreći u životu. Ako imate iste obiteljske probleme ili druge probleme, kontaktirajte dr. Alabu danas na: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj:+1 (425) 477- 2744 Mogu izvesti bilo koju čaroliju za koju mislite da ja sam živo svjedočanstvo .................

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija