• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.05.2022

10:58

OD ONAKVE ŽENE SPALA JE NA OVO, SVI JE GLEDAJU KAO STARU KRPU! Otkriveno šta zadrugari govore o Dalili! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

OD ONAKVE ŽENE SPALA JE NA OVO, SVI JE GLEDAJU KAO STARU KRPU! Otkriveno šta zadrugari govore o Dalili! (VIDEO)

Podeli vest

Dalila Dragojevioć prema mišljenju pojedinih zadrugara tone sve dublje, a sada je otkriveno kako je doživljavaju

Milica Veselinović govorila je Darku Tanasijeviću o svom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem s kojim više nije u vezi:

- Mi smo raskinuli. Desilo se da ne želim da me gledaju kao Milicu koja je jadna i ucveljena i samo plače. Kad mi dođe do toga, postoji tuš kabina. Ne želim da me bilo ko više gleda kao pre pet meseci - rekla je ona.

Foto: zadruga printscreen

Milica Veselinović otkrila sve o odnosu sa Mensurom

- Kojim očima te Mensur gleda? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ne znam. Mi ne provodimo vreme zajedno, pita me u prolazu da li sam gladna i da li sam se naspavala. On meni sad da kaže "Ćao", ja imam potrebu da ga zagrlim. Nije to lažna nada, nego imam potrebu da ga zagrlim i poljubim. On kaže da me nije šutnuo. Ja ne mogu da se pomirim da sam ostavljena po drugi put, smatram da sam najbolja i u to će da se uveri po drugi put. Meni ne znači što je pored mene, kad nije sa mnom. Džaba što brine, kad je on mene ostavio - govorila je Veselinovićeva.

- Opet ste imali svađe, zbog čega dolazite u tenzične rasprave? - upitao je voditelj.

- Objašnjavao mi je kako funkcioniše, kako sad kad nismo zajendo pričaju što se ne pomirimo. Objašnjavao mi je kao učesnici gledaju, a mene to ne zanima. Nisam ušla ovde da funkcionišem kroz rijaliti. Ja sam ispala budala i pitala sam ga da se pomirimo. Ja sam ga na lep način pitala, a toliko je bio hladan, da sam se pokajala što sam pitala - odgovorila je Milica.

Foto: Printscreen/You Tube

Milica za Minu sada kaže da je slatka

- Kako ti izgleda veza Mine i Mateje? - pitao je Darko Tanasijević.

- Oni su slatki. Nije mi bilo teško, jer sam videla da neće doći do razgvoora, a ne do pomirenja. Ne kažem da su pojedinačno slatki, ali kao par, imaju lepe scene. Slatko je, ali sve mi veštački deluje. Ja sam rekla da je ona glumica. Neću da hejtujem, ali znam Matejinu priču i stav za vezu. Vraća mi se da nije dogovor koji Anđela nije ispoštovala. To posle rijalitija, kud koji mili moji - nastavila je Veselinovićeva.
- Je l' ti misliš da ne možeš da se uporediš sa Minom Vrbaški? - pitao je Darko Taansijević.

- Ja sam ja i ne mogu da se poredim ni sa kim na ovom svetu - odgovorila je Milica.

- Šta ti je najviše okupiralo pažnju od odnosa u Beloj kući? - upitao je voditelj.

Foto: printscreen

Milica prokomentarislaa i Dalilu i Dejana

- Dalila - Dejan, Dalila - Car, Dalila - Anđelo. Šta sam sve čula, ne mogu da sumiram. Ne verujem da je Dejan mogao sve do tančina da smisli, postoji pozadina i pije mi vodu. Smatram da na početku nije hteo da iznese, jer je video koliko se muči i pati u odnosu sa Filipom. Dejan je takav, on neće sve odjednom, neka ti bude teško postepeno, a ne sve odjednom da pregrmiš. Dalila nije imala odbranu, znamo kako je kad ona demantuje. Ona nije imala šta da demantuje. Jako mi je žao što je od onakve žene spala na ovo. Ja sam volela njih da pratim na Youtube - u. Uvek sam pričala da želim takvog muža i kuću, ali povlačim reč. Čula sam kakav je Dalilin tata. Ušla je sa stavom, karakterom, ostvarena, žena za kuću. Tako je samu sebe predstavila. Sad je žena koja je prevarila muža, izdajica, žena sa kojom momci brišu pod. Koliko god da je lepa i zgodna, njoj će da pričaju priču, sve što joj odgvoara, a ne treba joj mnogo. Više nema težinu, sad je gledaju kao staru krpu - govorila je Veselinovićeva.

- Kako komentarišeš Anu Jovanović i njeno dostojanstvo? - pitao je Darko Tanasijević.

- Amidži, dolazi ona, jedan korak napred, dva nazad. Kaže da mu je rekla da se zaljubila i da su se poljubili za vreme reklama. Ja znam da je ona pijana i šta bi radila sa njim ili sa bilo kojim muškarcem... Imala odnose, ljubakanja. Ja kažem radi ono što osećaš. Kad vidim šta žele i vole te devojke, nekad pokažu, nekad se suzdržavaju. Naravno da ću da se igram sa njima, a i znaš koliko sma plakala zbog te Ane Jovanović - rekla je Milica.

- Je l' ti poražavajuće što je Mensur bio zainteresovan za nju? - upitao je voditelj.

- Ona je otvorila vrata, odmah sam imala osećam za Mensura. Ja sam njemu rekla, videla sam da nam se veza ljulja, da gubi nešto vedno zbog prolaznog ludila. Njega takve devojke očigledno interesuju i ja ne odgovaram - odgovorila je ona.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija