• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.05.2022

13:37

NJEN STAN JE PUN DROGE! Dejan Dragojević otkrio kakvim se kriminalom bavi Dalilina majka!

printscreen

Rijaliti

NJEN STAN JE PUN DROGE! Dejan Dragojević otkrio kakvim se kriminalom bavi Dalilina majka!

Podeli vest

Dejan Dragojević odlučio je da progovori o tajnama porodice Mujić i time uništi Dalilu, a ono što je izgovorio o njenoj majci Emini šokiralo je ceo region

Dejan je tokom emisije, navodno, otkrio da je Dalilina majka Emina narko-diler. On je govorio kako je Dalilina majka u kontaktu s kriminalcima i da kod nje u stan nikad anije ulazio, jer je, navodno, pun droge. Zbog svega izrečenog, Dalila je počela da histeriše i Dejanu zapretila tužbama:

Foto: zadruga printscreen

Dejan počeo da priča

- Niko ne zna pravu istinu o Dalilinoj majci, sem mene. Dugo sam ćutao, ali ako smo rešili da skroz svi skinemo maske, onda idemo redom. Dalilina majka Emina u Tuzli valja drogu. Pouzdano znam da je u kontaktu s nekim ljudima koji su sumnjivi, odnosno koji se bave istim poslom i nju pokrivaju. To su bosanski kriminalci koji ne dolaze na njenu kućnu adresu, nego se sastaju po Tuzli i u kazinu u koji stalno Emina ide. Kad god smo Dalila i ja išli kod njene majke u posetu, ja sam ostajao u hodniku. Nisam hteo da ulazim u njen stan jer sam znao da je pun droge! Nisam hteo da nešto slučajno nestane, pa da posle bude da me optuže da sam ukrao. Ta žena nema pravo da mene komentariše jer ono čime se ona bavi je mnogo strašnije od svega što sam ikada ispričao o njenoj ćerki u rijalitiju. Postoje priče da se prostituiše, to su ozbiljne stvari, ali za to će mi trebati vremena da nađem dobre dokaze - rekao je Dejan.

Foto: facebook.com

Dejan izneo optužbe na račun Daliline majke...

Dragojević je potom rekao da mu je svejedno ako ga Emina tuži, pa je pomenuo i priče da mu je Dalilina majka navodno vračala.

- Stojim iza svega što sam rekao, Emina može slobodno da me tuži. Mogu da dođem u Tuzlu sa svedocima, pa ćemo da vidimo kako će situacija da se odvija. Za to da li mi je nešto vračala i da li se time bavi nemam dokaze, ali pretpostavljam da jeste. Čuo sam da se i time bavi, ali nemam čime da potvrdim. Time se bavi i Dalila, ali to je druga tema - rekao je Dejan, a Dalila je besno skočila da brani majku:

- Neka Dejan priča sve šta ima, kaže da ima dokaze, pa neka se brani na sudu. Nema šta da branim bilo koga od Dejana Dragojevića, koji će svakako odgovarati za sve što je rekao. Moji roditelji su pošteni i normalni, ne potresaju me ove provokacije. Ne udaram tako po njegovoj porodici, ali ako hoće da igramo ovu igru, nema problema.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija