• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.05.2022

17:52

BIĆE MOMAČKO VEČE, SVE GALA! MAMA NE BRINI, OVO NIJE OZBILJNO! Car obećava skupo venčanje i poručuje majci da ne brine!

printscreen

Rijaliti

BIĆE MOMAČKO VEČE, SVE GALA! MAMA NE BRINI, OVO NIJE OZBILJNO! Car obećava skupo venčanje i poručuje majci da ne brine!

Podeli vest

Stefan Kartić udelio je najveći budyet budućim mladencima, Dalili i Caru i naglasio da mu je drago što je u odličnom odnosu sa njim, a Car je obećao momačko veče i poručio majci da ne brine, jer venčanje nije stvarno

Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme da počne podela budžeta ovonedeljnog vođe, Stefana Karića, on je prva dva budžeta dao budućim mladencima Dalili Dragojević Filipu Caru.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Ova dva budžeta će dobiti osobe koje će se venčati ove nedelje, Filipe tebi veliki, imamo odličan odnos, poboljšao nam se odnos na osnovu prošle godine. Ja uvek naglašavam to što nisi škrt, mislim da ste zaslužili velike budžete. Želim vam da ovaj brak potraje duže nego veza, da vas nije bilo ne bi bilo ovako zabavno. Vi znate da li je loše ili dobro, ova svadba će biti pečat, nadam se da će biti gala i to kako ti voliš - rekao je Karić.

- Samo bahato, samo jako - rekla je Dalila.

Foto: printscreen

Filip Car

- Ja bih samo da se zahvalim Velikom šefu. Mama nemoj da se brineš, ono nije ozbiljno. Tu će biti momačko veče, svega - rekao je Car.

- Pošaljte mu frizera da bar liči na nešto - dodala je Dalila.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija