• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.05.2022

10:51

TI SI JUDA, IZDALA SI SVE Mića dokusurio Dalilu zbog Matore, Marijana skočila da je brani (VIDEO)

Printscreen/You Tube

Rijaliti

TI SI JUDA, IZDALA SI SVE Mića dokusurio Dalilu zbog Matore, Marijana skočila da je brani (VIDEO)

Podeli vest

Dalila je naišla na veliku osudu javnosti i zadrugara.

U toku emisije "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević je dao reč Lepom Mići kako bi prokomentarisao to što se Dalila Dragojević našla na prvom mestu po glasovima publike za najlošijeg prijatelja.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ona je izdala prvo svog muža i saputnika, kakva Matora, to je sve usput. Posle toga, oni su postali ozbiljni neprijatelji! - počeo je Mića.

- Znam i ja šta pričam, ali u momentima kada ja pričam ti me ne slušaš - ubacila se Dragojevićka.

- Ti si njega prodala - rekao je Mića.

- Ma vidi Boga ti, vodi ga kući - drala se Dalila.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ona i dalje srlja iz greške u grešku. Ulazi u lažna prijateljstva, sve trese krpom. Dalila je ušla u sukob sa svim ljudima sa kojima je bila dobra. Dino broj jedan, Đedović broj dva, Matora broj tri, Anđela broj četiri... Ni sa kim o tih ljudi nije završila kako treba, nego žestokim sukobima - nastavio je Mića.

- Meni je ona bila prijatelj. Ja i sada ne dam da pljuju po njoj, a nju boli pi**a! Bitno joj je da me zavadi sa MC Aleks - drala se Matora.

- Ovo što iznose ona i njen suprug, nema veze ni sa čim. To je sukob dva bivša supružnika, prljava rabota! Srljala je iz greške u grešku, tražeći utehu u prijateljima da bi pričali ono što njoj odgovara - rekao je Mića.

Foto: Printscreen/You Tube

- Zašto Dalila nije bila pozvana za prvomajski ručak - pitao je Milan.

- To se slažem! Priznala sam i nemam reč da kažem - rekla je Anđela.

- Dalila je uvek govorila ovde za stolom da joj je prava prijateljica Matora! Pravljenje prijatelja na silu, bez osnove, stvara na duže neprijatelja. Oni to masovno rade. Ona je izdala ono što je napravila! Ja je nisam ni sa kim posvađao, sama to radi. Sve je ovo sitna boranija. Izdala je bračnog druga, kakva Matora, Sale i sve ostalo - rekao je Mića.

- Kontradiktornost Lepog Miće - ubacila se Dalila.

- Ja sam deset godina u rijalitiju i ništa loše nisam dobio, a ti si Juda broj jedan! - dodao je Mića.

Marijana Zonjić je dobila reč.

Foto: Printscreen/You Tube

- Kad je Dalila bila pozitivna, svi su bili uz nju, čim je krenula negativa, svi joj okrenuli leđa. Svi što su se družili, sem Matore. Nas dve se nismo družile, bile smo na 'krv i nož', a sad se družimo poslednjih mesec dana - rekla je Marijana.

- Ovo je licemerstvo! Marijana štiti Dalilu, koristi je kao štit. Ti njoj služiš kao štiti, da li si ti normalna?! - drao se Mića.

- Lešinari, životinje, hijene, odvratni ste mi! Kad vidite žrtvu, trgate je kao žrtveno jagnje. Šta je napadate?! Kakvo ti mišljenje imaš o njoj?! - skočila je Dalila.

Foto: Printscreen/You Tube

- Odlično, bolje nego ti - rekao je Mića.

- Ovo je najveća glupost koju sam čula od Marijane ove godine. Mislim da ne postoji osoba koja prevari muža, da može da bude najpozitivnija. Mislim da si se slučajno našla, jer si jaka i izdržavaš sve to...Mićo ti si mi rekao da se sklonim od nje - rekla je Anđela.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija