• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

23.05.2022

07:05

PUKLA 10.000 EVRA ZA ROĐENDAN! Maja Marinković napravila GALA proslavu, evo koliko je koštala haljina!

printscreen

Rijaliti

PUKLA 10.000 EVRA ZA ROĐENDAN! Maja Marinković napravila GALA proslavu, evo koliko je koštala haljina!

Podeli vest

Nije štedela novac, želela je svojim gostima da priredi najbolju žurku u gradu!

Maja Marinković pukla je 10.000 evra za 26. rođendan! Bivša učesnica "Zadruge" organizovala je gala proslavu u poznatom restoranu u Novom Beogradu, za koju je angažovala i obezbeđenje.

Starleta je platila agenciji za čuvanje lica i imovine da spreče da joj bivši dečko Marko Janjušević Janjuš bane na slavlje!

 


- Maja je želela da joj rođendan bude savršen! Angažovala je dekoraterku, bend, uzela je najskuplji meni, imala je ogromnu tortu na kojoj je pisalo "Barbi"... Samo za haljinu koju je nosila te večeri dala je 1.200 evra.... Zabava i obezbeđenje su je koštali 10.000 evra, ali nije žalila para, jer je želela da svi pričaju kako je napravila najbolju žurku u Beogradu - priča Majina drugarica koja je bila na rođendanu.

Janjuš nepoželjan

Ona dodaje da je Marinkovićeva angažovala obezbeđenje, kako niko ne bi uznemiravao goste, ali ni nju.

 


- Plašila se da bi Janjuš mogao da se iznenada pojavi, jer je to i ranije radio kad bi ona negde izašla! Ljuta je na njega, a brinula se i da bi Marko i njen otac Taki mogli da dođu u sukob, kao što se desilo u finalu "Zadruge 4". Maja i Janjuš su se nedavno posvađali na "krv i nož", jer je u tajnosti pokušao da se pomiri s bivšom ženom Enom. Od tada ne želi više da ga vidi! Janjuš joj je te večeri čestitao rođendan i pitao da li mogu da se vide. Rekao je da je spreman i da dolazi... Nije mu odgovorila na poruku, a obezbeđenju je naglasila da ga nikako ne puštaju u restoran. Srećom, nije došlo do skandala, jer se na kraju ipak nije pojavio - priča prijateljica rijaliti zvezde.

Maja dobila 101 ružu i sat

Maja je od nepoznatog muškarca dobila na poklon buket od 101 crvene ruže i skupoceni sat. Starleta ne želi da otkriva da li je saznala ko joj je priredio iznenađenje koje ju je nekoliko sati pred žurku sačekalo u frizerskom salonu.

Bile sve starlete

Maja kaže da se sjajno provela i da joj Janjuš nimalo nije nedostajao!
- Vrata su bila zatvorena za nepozvane goste! Tu su bili svi koje sam želela da vidim tog dana. Ako nekog nisam pozvala, znači da mi ne treba u životu - kaže Maja za Informer i otkriva ko joj je prvi čestitao rođendan:
- Otac! On mi je najveća podrška u svemu. Bio je na žurci i brinuo o meni i mojim drugaricama. Rođendan me je mnogo koštao, ali ne želim da pričam o ciframa. Važno je da su se svi odlično proveli!

 


Na rođendanu su bile i starlete Tamara Đurić, Sanja Stanković i Aleksandra Subotić, koje su đuskale do zore. Među najveselijama bile su i voditeljke Ivana Šopić, Ana Radulović, kao i muzičar Bora Santana i tatu-majstor Filip Đukić.


POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija