• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.05.2022

21:00

DALILA PRIZNALA DA JOJ JE ANĐELO BIO IGRICA Dragojevićka uhvaćena u lažima, svi je saterali u ćošak!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

DALILA PRIZNALA DA JOJ JE ANĐELO BIO IGRICA Dragojevićka uhvaćena u lažima, svi je saterali u ćošak!

Podeli vest

Dalila Dragojević je već duže vremena optuživana da je Rankovića iskoristila kao oružje da napakosti bivšem dečku, a sada je Dragojevićka to i potvrdila.

U toku je još jedna podela budžeta, a ovonedeljni vođa dao ja sledeći budžet Dalili Dragojević.

Foto: Printscreen/You Tube

- Dalila mali budžet. Želeo sam da joj dam mali budžet i dao sam. Promenila mi je mišljenje o njoj i Caru, jer sam mislio da se pomirila samo zbog svadbe i da joj on ne bi pravio probleme i poniženja. Mislio sam da je to igra i taktika i da si se od Anđela pomerila zbog Dije. Rekla si mi da si igrala juče "Igru istine" sa Carem i da si mu priznala da ti je to bila igra, a rekla si mi sad i da si priznala to kod Ivane Šopić. Mislim da to nije lepo - pričao je Karić.

- Da, ja sam kod Ivane Šopić na intervjuu rekla da se osveta servira hladna. Na kraju sam se osvetila sama sebi. Đedović je rekao kad se igraš ne možeš da naškodiš sebi, a kad se preigraš naškodiš sebi. Igrala sam se na svoju štetu, meni se obilo o glavu. Trebalo je da ispadne drugačije, ali sam prekucala - dodala je ona.

Foto: Printscreen/You Tube

- Mali budžet i za Cara. On koliko god da je glumatao da te šikanira, mislim da je mnogo zaljubljeniji i da ima više emocija nego što ti imaš prema njemu - rekao je Stefan.

Foto: Printscreen/You Tube

- Ja imam emocije, samo nemam poverenje, a nema ni on u mene. Izgubilo se poštovanje i poverenje. Sinoć smo pričali o životu, spoljnom svetu i po prvi put smo se opustili. Saznala sam mnoge stvari, kao što je i on od mene. On je mene slagao da je sa Sanjom i Anom bio oralni se*s i da su se dogovorili da kažu da je bio se*s da one ne bi bile ponižene. Ja sam rekla da mi je Ana rekla da su imali se*s. To je bilo prvo pitanje i on je meni priznao da je bio se*s. Rekao mi je da je iz svojih gluposti i muških nagona napravio stvari zbog kojih se stvarno pokajao. Znam kako se ponašao prema Sanji, nije je pogledao i rekao "Dobar dan". Znam i za Anu da je rekla da je zaljubljena, on je rekao da ne vidi budućnost. Upozoravao je Anu kako da se ponaša, ali vidim da je hladno. Uzeli smo samo Maju Marinković da sam mogla da se osećam povređeno. Pitala sam za izolaciju i rekao mi je da je tu bio pokušaj se*sa i da je bilo glupo da se to dešava. Mnogo smo saznali i ja sam to priznala. Filip je znao o čemu se radi, samo nije znao do sinoć da sam kod Ivane Šopič rekla da je to to - pričala je Dragojevićka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija