• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

24.05.2022

07:05

IVA POSTALA REKORDERKA PO VELIČINI SILIKONA! Starleta pukla OGROMNE pare, evo šta misli o svom novom izgledu!

Informer

Rijaliti

IVA POSTALA REKORDERKA PO VELIČINI SILIKONA! Starleta pukla OGROMNE pare, evo šta misli o svom novom izgledu!

Podeli vest

Svi su hvalili njen izgled, ali sada, kada je ugradila silikone koji su se "spojili u jedan implant", postala je meta kritika.

Iva Grgurić postala je rekorderka na estradi po veličini silikona. Pobednica "Zadruge 3" ugradila je "sedmice" u grudi i za tu operaciju iskeširala 4.500 evra, saznaje Informer.

Promenila lični opis

Iva je u poslednje dve godine, otkad je pobedila u "Zadruzi", promenila lični opis! Kako saznajemo, ona je otišla na remont čim je dobila 50.000 evra koje je osvojila u rijalitiju. Ugradila je silikone u grudi, zategla lice botoksom, podigla kapke, korigovala usne, ubrizgala hijaluron u jagodice, nadogradila trepavice, prepravila tetovažu obrva i nadogradila kosu!
- Iako joj svi kažu da više ne liči na sebe, ona je baš zadovoljna - kaže izvor blizak starleti.

Starleta je pre dve godine napustila rijaliti sa "skromnim trojkama", ali je odmah otišla pod nož i ugradila silikone veće za dva broja. Međutim, ni time nije bila zadovoljna, pa je nedavno opet otišla kod plastičnog hirurga.
- Iva je oduvek želela da ima ogromne grudi. Iako sam je ubeđivala sa su joj "petice" dovoljne, htela je po svaku cenu "sedmice". Mogla je da prođe i jeftinije, ali tražila je da je operiše jedan od najboljih plastičara. Sada ima po 700 kubika silikona u grudima - priča Ivina drugarica.

 

 

Blokirala Taru


Rijaliti zvezda je zbog novog silikonskog poprsja postala meta na društvenim mrežama. Mnogi joj pišu da joj "plastičar očigledno nije uradio dobar posao", da su joj "nove grudi spojene", da sada izgleda kao da "ima zadnjicu umesto grudi"... Među prvima Ivu je potkačila bivša cimerka iz rijalitija Tara Simov.
"Zašto imaš du*e umesto grudi?", napisala je Tara na Ivinom profilu na Instagramu, nakon čega ju je starleta blokirala.
"Recite Ivi da me odblokira, stvarno ne znam kako du*e od si*a", nastavila je Tara da je provocira.

Čekala lepo vreme

Uprkos kritikama, Iva kaže da je prezadovoljna novim izgledom.
- Briga me za prozivke kompleksaša koji pokazuju svoju frustraciju na Instagramu. Sa svojim telom mogu da radim šta god želim, ulažem dosta u izgled. Sada imam najlepše grudi na svetu! Ma nikad bolje nisam izgledala, čak sam i smršala 12 kilograma. Ugradila sam silikone još pre dva meseca, ali sam čekala lepo vreme da se skinem u kupaći i pokažem ih - kaže Grgurićeva za Informer.
Iva sada ima najveće silikone na estradi. "Šestice" imaju Dara Bubamara i Soraja Vučelić, "petice" Tamara Đurić, "četvorke" Ceca Ražnatović i Katarina Grujić...

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija