• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

24.05.2022

20:12

PRIZNAO JE KRIMINAL! Macanovićev rođak u šoku nakon diskvalifikacije razvezao jezik! Ovo je za zatvorsko lečenje!

Pixabay/printscreen

Rijaliti

PRIZNAO JE KRIMINAL! Macanovićev rođak u šoku nakon diskvalifikacije razvezao jezik! Ovo je za zatvorsko lečenje!

Podeli vest

Rođak Nenada Macanovića Bebice progovorio je o diskvalifikaciji i priznao da je cela porodica u šoku

 Danas su učesnici Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica diskvalifikovani iz rijalitija "Zadruga 5". Zbog agresivnog ponašanja prema voditelju Milanu Miloševiću, ali i prema ostalim zadrugarima, oni su izbačeni iz Bele kuće.

Foto: Printscreen/You Tube

Nenad Macanović Bebica

Miljana i Bebica će morati da plate kazne od po čak 50.000 evra, a rođak Nenada Macanovića prokomentarisao je aktuelna zbivanja i ovu diskvalifikaciju.

- Da li je moguće da toliki psihopata budeš, da gađaš kamenom voditelja? Da li je moguće? Ja stvarno to ne razumem. A i onaj moj mentol, neverovatno... Meni je to neverovatno, ti sukobi sa novinarima, ti moraš da poštuješ njega (novinara), a ne on tebe, tako da se ponašaš... I odakle njima sada po 50.000 evra? Još ovaj mentol (Bebica) izjavio "Sedeću na granici pet sati i zaradiću te pare". On je priznao kriminal - počeo je priču, vidno potrešen, Macanovićev rođak.

Porodica diskvalifikovanog zadrugara je zgrožena njegovim ponašanjem.

Foto: Printscreen/You Tube

Nenad Macanović Bebica

- Ono je neverovatno! Da li imate ikakvu vezu, ili produkcija ako ima neku vezu, da im sredi apartman u "Lazi Lazareviću"? To je za lečenje! To nije šala, to je štetno za ulicu. Ti ovu (Miljanu) sutra sretneš na ulici, bilo šta da prokomentarišeš, ti si nagrabusio! Čim je ona tamo uradila to, isto će da uradi i na ulici. NIsam mogao da verujem kad je kamenom kroz prozor udarila Milana. To je automatski za lečenje, ali zatvorsko lečenje i da odgovara za to što radi! I onaj (Macanović) udara Zolu. Zola igra igru i svaka mu čast! I on njega udara, pa normalno da će da se brani! Miljana mu pali garderobu i cepa... Čekaj bre, ko si ti da moje majice i šortseve cepaš - šokirano je u jednom dahu rekao Macanovićev rođak koji je zamolio da ostane anoniman.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija