• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D. I.

25.05.2022

09:49

UČESNICA ZADRUGE TVRDI DA JE BILA U VEZI S MATEJEM PERIŠOM: Simpatija se rodila neočekivano, izlazili smo

Prntscreen

Rijaliti

UČESNICA ZADRUGE TVRDI DA JE BILA U VEZI S MATEJEM PERIŠOM: Simpatija se rodila neočekivano, izlazili smo

Podeli vest

Bivša učesnica "Zadruge 5", Olja Ajnfelt Mihovilović (59) nedavno je osuđena zbog utaje poreza, a sada je otkrila da je bila u romantičnoj vezi sa pokojnim Splićaninom, Matejem Perišom (27)

Olja Vampirica, kako svi poznaju Ajnefltovu, ispričala je kako su se Matej i ona upoznali i kako je sve preraslo u simpatije:

Foto: printscreen instagram

Tvrdi da su bili u vezi... Olja i Matej

- Isprva mi je često pisao i poklanjao pažnju, a kada sam mu predočila da između nas ne može biti ničega više od prijateljstva, iako je negodovao, nastavili smo da se čujemo kao prijatelji. Osetila sam da gaji enormne simpatije ka meni. Izlazili smo, išli na večere i pića, koketirali – setno se priseća Ajnfaltova.

Foto: printscreen

Umetnica iz Splita otkriva neverovatne detalje... Olja Ajnfelt

Uprkos razlici u godinama, Olja ističe da joj je Matej delovao kao izuzetno kulturan i odgovoran mladić.

– Pre nekoliko godina, putem društvenih mreža, Matej mi se javio. Dopali su mu se performansi koje sam izvodila, pa mi je pisao. Počeli smo da se dopisujemo i to je trajalo godinama, a jednom prilikom smo se našli u istom društvu i upoznali – kaže nekadašnja učesnica rijalitija i dodaje da joj je mnogo žao što se Matej i ona nikada nisu fotografisali.

Olju je jako potreslo što su se obistinile najcrnje slutnje Matejeve porodice i prijatelja.

– Bio je vredan mladić, celog leta je vozio turiste brodićem, nikada se nije desilo da zakasni na posao. Završio je ekonomiju, a imao je i velika interesovanja za hemiju. Pribojavala sam se istine, a sada je živimo. Izgubila sam više od prijatelja. Iako je bolno, mislim da će njegovoj porodici biti na neki način lakše sada kada više ne žive u neizvesnosti – kaže Ajnfaltova.

Brodovi u krvi

Matej joj je, kaže, često govorio o svojoj porodici, kako živi s mamom, kao i da izuzetno poštuje oca.

– Tako je bilo i tokom naše poslednje konverzacije kada sam ja snimala performans ispred muzeja u Splitu. Uslikala sam se ispred broda koji se zove „Bakar”, a koji za porodicu Periš, prema Matejevim rečima, ima posebnu i sentimentalnu vrednost – navodi Olja.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija