• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2022

10:20

BEBICA PRIZNAO DA SE BAVI KRIMINALOM: Ćuti, ne govori ovo na televiziji! Evo šta je izjavio pre diskvalifikacije iz Zadruge! (VIDEO)

Pixabay/printscreen

Rijaliti

BEBICA PRIZNAO DA SE BAVI KRIMINALOM: Ćuti, ne govori ovo na televiziji! Evo šta je izjavio pre diskvalifikacije iz Zadruge! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica juče su diskvalifikovani iz "Zadruge 5"

- Zadrugari, zvanično vas obaveštavamo da su Miljana i Nenad zvanično diskvalifikovani zbog sramnog i agresivnog ponašanja prema voditelju i prema svim zadruagrima, a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati po 50.000 evra na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo koje je poslao Veliki šef.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Miljana Kulić i Nenad Macanović diskvalifikovani iz "Zadruge"

Sada je na društvenim mrežama isplivao snimak na kom Nenad Macanović Bebica priznaje da se bavi kriminalnim radnjama, dok je Miljana Kulić bila u šoku zbog njegovih reči na televiziji.

- Je l' ti zavisiš od ovoga? Ne zavisiš, ja ću da rizikujem dva puta godišnje, zaradiću duplo više para nego ovde. I ja i ti što zaradimo - rekao je Nenad, dok ga je Miljana prekinula:

- Ti govoriš ovo na televiziji? Ćuti - rekla mu je Miljana.

- Ja ću da rizikujem dva puta godišnje, da sedim na granici po četiri sata i ćao. Dovodiš me u situaciju da pričam ovo na televiziji - rekao je Bebica i na taj način priznao da se bavi nezakonitim poslovima.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija