• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

25.05.2022

12:45

ČAPRIĆKA U ŠEMI SA LJUPKINIM GENERALOM SIMIĆEM?! Raskrinkana bivša zadrugarka: Lično mi je pričao da je sa njom!

printscreen

Rijaliti

ČAPRIĆKA U ŠEMI SA LJUPKINIM GENERALOM SIMIĆEM?! Raskrinkana bivša zadrugarka: Lično mi je pričao da je sa njom!

Podeli vest

Maja Marinković i Sandra Čaprić nedavno su žestoko zaratite, a njihovo javno prepucavanje i dalje traje

Bivša zadrugarka Olgica Margitić stala je na stranu Maje Marinković, pa je žestoko oplela po Sandi Čaprić.

Kako se navodi, Sandra i Olgica su obavile telefonski razgovor kako bi raspravile ko kome preti, a umesto da se pomire, sukob je produbljen, te su direktno pale nove pretnje.

Foto: printscreen

Sandra Čaprić nastavlja rat sa Majom Marinković

- Šta radite to po novinama, šta vam ovo znači, majke ti? Ovo po portalima... Čemu pretnje s vaše strane? Je l' to treba da izlazi s tvoje i Majine strane o meni? Kome pretite vi?! Meni je sve Bane preneo, da ste mi vi pretili - upitala je Sandra Olgu, koja se pravdala da niko nikome pretio nije, međutim bezuspešno.

- Sandra, ozbiljno ti kažem, sedi, popričaj sa Majom - rekla joj je Olga, međutim Sandra nije htela ni da čuje.

- Šta da pričam, ko meni preti?! Je l ste vi normalni? Rekao mi je Bane da mi pretite, mene ćete da izudarate... Koga?! Je l' vi znate s kim imate posla, je l' znate da motka ima dva kraja? Je l' ste vi normalni?! Šta je vama? Znaš li da sam ja sa Simićem bolja nego što vi mislite, vas dve? Kome vi, ljudi, pretite, da li ste vi normalni? - izgovorila je Sandra i u sve su uplele generala Dragišu Simića, inače bivšeg dugogodišnjeg dečka Ljupke Stević, kojem je Čaprićeva nedavno pevala na privatnom veselju.

Foto: printscreen instagram

Sandra Čaprić pevača na privatnom slavlju Dragiše Simića

- Znam za generala Simića... Meni lično pričao - rekla je Olga, koja je aludirala na to da je Čaprićeva imala aferu s Simićem.

Kako se dalje navodi, Sandra je istog trenutka počela da urla, a potom navodno zapretila Olgi i Maji da će im "grkljane počupati".

Foto: printscreen

Olga Margitić raskrinkala Sandru Čaprić

- Šta znaš, prijateljice? Šta ti je pričao? Ne može on ništa da priča kad sam ja njegov drug. Misliš da ja verujem u laži vaše? Ja sam tebe gotivila, nema razloga da se ovako ponašaš! Nemoj da mi pretite, da mi pravite s*anja, da vam ja grkljane ne bih počupala! Ne razumem, čemu?! Vi ćete meni da pretite, i sa Simićem... Ne interesuje me ni Janjuš, ni Maja, ni Taki... Budi dama jednom, u p*čku materinu! Nemoj da me zove Maja, nemojte da me zovete više. Nemoj da mi neko preti više! Imam poruke, pročitala sam! Ti ne znaš ko sam ja i šta ja imam, ko stoji iza mojih leđa! Ti ćeš meni da pretiš?! Ma, j**aću ti majku, bre! Na sud ideš - govorila je Sandra.

Podsetimo, nedavno su se pojavili snimci na kojima Sandra na uvce peva generalu Simiću, a tada je progovorila o njivom odnosu.

- On je super sa mnom, znamo se sa dosta slavlja. Ćerka je njegova pravila rođendan svom sinu... Došla sam, bio je tu i Saša Kapor, Nikolina Kovač, još neki pevači. Bogami, lepo je čašćavao, bio je odličan bakšiš - rekla je Sandra tada, pa dodala:

- Taman posla, bože sačuvaj. Ja im želim svu sreću sveta, mogu i kuma da im budem. Udvaranje i to, nema ništa od toga, to ništa ne postoji - zaključila je tada Sandra.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrac

pre 1 godinu

Pa dobro bre da li ste vi normalni?!?! Koga jos interesuje na koju pevaljku ili prodavacicu skace general ili one na njega? Pustite ljude da zive kako im je drago i ne gledajte im u sobe. Ili im se pridruzite, pa da uzivanje bude zajednicko.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija