• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.05.2022

08:14

CAR PATOSIRAO DALILU - NJENI URLICI ODZVANJALI ZADRUGOM! Dragojevićka i Filip napravili neviđeni haos - reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

CAR PATOSIRAO DALILU - NJENI URLICI ODZVANJALI ZADRUGOM! Dragojevićka i Filip napravili neviđeni haos - reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Podeli vest

Dalila Dragojević i Filip Car napravili su neviđeni haos tokom emisije "Pitanja gledalaca"

Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su zaratili zato što je on zagrlio Milanu Šarac, što je Dragojevićku iznerviralo nakon čega je napustila emisiju. Dalila i Car nastavili su haos u sobi za izolaciju.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Žestoka svađa Dalile i Cara

Dalila i Car su nasrnuli jedno na drugo i urlali, a u jednom momentu je Filip gurnuo Dragojevićku nakon čega je ona završila na podu i u suzama, dok je on bacao njene stvari. Obezbeđenje je odmah reagovalo.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Dalila završila na podu

Dalila je sve vreme jecala, dok je Filip Car nastavio da priča i urla na nju. 

- Uzmi svoje stvari i digni se, hajde skloni se - vikao je Car.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija