• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.05.2022

18:02

DEJAN DRAGOJEVIĆ UZIMAO NOVAC OD DALILINE MAJKE! Klanja joj se i ljubi joj ruke - isplivao snimak! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

DEJAN DRAGOJEVIĆ UZIMAO NOVAC OD DALILINE MAJKE! Klanja joj se i ljubi joj ruke - isplivao snimak! (VIDEO)

Podeli vest

Dejan Dragojević nedavno je pred kamerama izneo sav prljav veš o porodici Mujić

Na društvenim mrežama isplivao je snimak na kom su Dalila Dragojević, njena majka Emina Mujić i Dejan Dragojević, a kako vidi, super su se slagali. Poznato je da je Dejan sa Dalilinim roditeljima imao bolji odnos nego sa svojima, a na snimku se vidi kako se Dejan klanja Emini i ljubi joj ruku kako to nalaže kultura i poštovanje starijih.

- Mama, gde su šuške, vadi pare - rekla je Dalila u snimku.

Podsetimo, Dejan Dragojević nedavno je izneo u javnost informaciju da je Emina Mujić navodno bila umešana u kriminalne radnje.

Foto: printscreen

Emina Mujić

- Njena mama je bila izbačena na stranici gde su najveći prevaranti koji idu u inostranstvo i pljačkaju ljude i potkradaju invalide! Bila je okačena tamo kao upozorenje da je neko ne pozove da radi kod njih! Postoji Raza ili Razija koja zna sve o čemu pričam! Ona dođe u porodicu, uzima pare krišom, zato su je objavili, kao najvećeg prevaranta! Imam i dokaze, ja sam čak pravio i grupe kako bih je odbranio, svašta je tu bilo - rekao je Dejan nedavno.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija