• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.05.2022

22:02

AKO DALILA ODE SA CAROM, DEJANU OSTAVLJAM KUĆU! Huso Mujić izgoreo od besa nakon tuče u Zadruzi: Neka ide kod njega u Crikvenicu, ovde neće biti!

printscreen

Rijaliti

AKO DALILA ODE SA CAROM, DEJANU OSTAVLJAM KUĆU! Huso Mujić izgoreo od besa nakon tuče u Zadruzi: Neka ide kod njega u Crikvenicu, ovde neće biti!

Podeli vest

Huso Mujić oglasio se nakon što je Filip Car fizički nasrnuo na njegovu ćerku Dalilu Dragojević

- Rekao sam sto puta, nema od toga ništa, nema tu života zajedničkog. Šta da kažem drugo? Treba da se okane od njega, što dalje što bolje, ali ne vredi. I ona onako kad se uštapi, kada se digne i bije sa muškarcem, to ne ide, to joj ne treba - rekao je Huso Mujić, pa dodao:

- Nikada mu ne bih preko onih reči. Ja sam fin čovek, dobar, a kad se neko tako omalovažava, ponižava... Psuje mene, moju braću, familiju i to na televiziji, to je tako nekulturno i odvratno. I Lepi Mića, što govori onoj curi što je ušla, to je krajnji bezobrazluk. Ja sa njim, sa Filipom, nikada nisam imao kontakt, niti ću. Nek ide u Crikvenicu, ne zanima me, ovde nek mi ne dolazi - dodao je Mujić, a na pitanje koja ga je Filipva reč najviše povredila, odgovorio je:

Foto: printscreen

Huso Mujić besan na Filipa Cara

- Psovao je mene i brata mog mrtvog, koji je umro prošle godine. Bio je dobar čovek, nije mrava zgazio, ljudina jedna... A Car ga psuje mrtvog. Tada mi je najteže bilo. Da smo negde bili u blizini, da je to preda mnom ili mojom braćom psovao, došlo bi do ozbiljnog krvoprolića - kaže Huso.

- Nek ide onda sa njim tamo u Crikvenicu, a ne ovde! Ovde neće biti sa njim, to sto posto, ja ne dam! Jedino su Dejanu ovde uvek otvorena vrata - rekao je Huso, kog smo pitali i kako će podeliti kuću Dejana i Dalile, budući da su se u "Zadruzi" razveli.

Foto: printscreen

Huso Mujić razočaran u Dalilu Dragojević

- On je skoro imao viziju pogrešnu u glavi da sam ja tu kuću preveo... A ja sam dvaput zakazivao kod notara da im prevedem, a oni prespavaju, ne dođu. I da ne prevedem, tu kuću njima niko nikada neće oduzeti. Ja sam još na početku rekao da ću Dejanu prepisati tu kuću, ako ova ode s onim gilipterom. Dejan nikada neće biti oštećen, ja sam to obećao, neka se oni dogovore. I ja sam sa svojom ženom razveden dugo, pa komuniciramo najnormalnije - rekao je Huso Mujić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija