• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2022

15:45

KARIĆ SE JAVNO OBRATIO MISICI, A SADA SE OGLASIO OSMAN! Evo šta je rekao nakon drame u Zadruzi!

printscreen

Rijaliti

KARIĆ SE JAVNO OBRATIO MISICI, A SADA SE OGLASIO OSMAN! Evo šta je rekao nakon drame u Zadruzi!

Podeli vest

Stefan Karić i Mensur Ajdarpašić bili su u odličnim odnosima sve dok nisu ušli u "Zadrugu 5"

Stefan Karić je sinoć pred kamerama otkrio da je telefon Mensura Ajdarpašića ostao kod njegove devojke Jovane Ljubisavljević Misice, pa joj je poručio da telefon isključi, spakuje i pošalje za Bar.

Tim povodom oglasio se Stefanom otac, Osman Karić, koji je na društvenim mrežama žestoko opleo po Mensuru i Milici Veselinović.

Foto: printscreen

Oglasio se Osman Karić

- Ovako je bilo pre ''Zadruge 5'', tako će ostati i posle nje. Njegov mobilni telefon, što vas pojedine ponajviše zanima, preuzeću od Jovane, ja lično, Osman Karić. Što znači da će ostati u funkciji nadalje sve dok ga Mensur lično ne preuzme - napisao je Osman, pa nastavio:

Foto: printscreen

Objava Osmana Karića

- Koliko vidim sad vam je Stefan kriv za ono što ste vi kao njegove grupe fanova uradili sa ovim čovekom, napadajući ga što je u vezi sa osobom koja vama nije odgovarala. Stefan je radio isto što i vi. Vi ste od ovog čoveka napravili to što sada jeste i što ima toliki pritisak kao učesnik rijalitija - dodao je Karić.

Foto: printscreen

Osman Karić podržao Mensura Ajdarpašića

- Stefana sad kudite i perete svoje postupke njegovim. Shvatite jedno... ''Ljubav ne bira, ljubav se dešava...''. Verovatno ste i vi u ljubavi grešili, pustite i Mensura da greši, neka se nauči na svojim greškama da bi jednog dana imao pravu ženu pored sebe. Porodica Karić je bila i ostaće do kraja uz Mensura - zaključio je Osman Karić.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

Dokle će ovaj zvezdarski mangup da se mesa u sve, hoće posto poto da udje u zadrugu, gledaj bre svoja posla, sta tebe briga ko šta radi! Ovaj Osman je stvarno težak seljak, nije čudo što mu je sin ko devojcica i nema nikakav stav , bezveznjak. Trti se po svim portalima, a krivi ste vi što stalno intervjuisete ovakve kao ovaj i onu nisku droljetinu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija