• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.05.2022

13:34

NIJE NORMALNO ŽIVETI SA BIVŠOM ŽENOM I NJENIM DEČKOM Đedović analizirao vezu Dejana i Aleks, pa došao do OVOG zaključka!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

NIJE NORMALNO ŽIVETI SA BIVŠOM ŽENOM I NJENIM DEČKOM Đedović analizirao vezu Dejana i Aleks, pa došao do OVOG zaključka!

Podeli vest

Sinoć se tokom emisije poteglo pitanje opstanka veze Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić van zidina rijalitija, a Marko Đedović je kao i uvek izneo zanimljivu teoriju.

U toku emisije "Pitanja novinara", a predstavnica sedme sile je pozvala Marka Đedovića kako bi prokomentarisao odnos Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića.

Foto: Printscreen/You Tube

- Stvarno izgleda sve tako kako ste rekli, kao neka paćenica, često spominje se*s... Ja razumem Dejana u onom delu kada priča da mora da gleda sebe, jer je ovde ušao kao oženjeni čovek sa prebivalištem u Šepku, a izaći će odavde razveden i otići u Veternik. Iz tih razloga ona ima osećaj nedostatka ljubavi, pa je u paničnom strahu i grču. Da, izgleda često kao kraljica drame, kao folirant, kao da neke stvari radi kao zbog rijalitija... Iskreno, ja ne mislim ništa lepo o vezama koje se dese nakon nekog dugo odnosa. Uvek sam govorio da je za njega najpametnije da je malo bio sam, emotivno je razluđen. Nije normalno da neko živi sa bivšom ženom i njenim bivšim dečkom. To niti je normalno niti je prirodno! Ne mora ni da postoji neka emocija, ali je nerealno da ona prođe pored tebe ili da to gledaš. Na sve to Aleksandra odreaguje kako odreaguje - govorio je Đedović.

- Ne razmišljam o tome da bi se on mirio sa njom, niti ona sa njim. Ne mislim više o tome uopšte, negde sam presekla - dodala je Aleks.

- Aleksandra prolazi kroz ono što smo joj odavno govorili, ali je tada govorila da je nebitno i da se zaljubila. Veze posle duge veze nhikada ne opstanu, jako teško. Takve veze liče na haos i opštu katastrofu, emocije vrlo brzo nestaju - rekao je Đedović.

- Misliš li da bi mogli da opstanu van Zadruge? - pitala je novinarka.

Foto: Printscreen/You Tube

- Mislim da ne, oni su tipski različiti, ne mogu da se dogovore ni kada piju Koka kolu, a kamoli nešt drugo. Mislim da su jedno drugom valjali posle svega, ali da će opstati teško... Ne treba ni da se bore za vezu ako su mnogo različiti, jer će samo biti mrcine za nekog narednog koji dođu u njihove živote... - odgovorio je Marko.

- Marko to što govori može biti istina, ali ne mora da znači. Ja ću se zaista potruditi oko nas, garancija svakako ne postoji, ali daću sve od sebe - dodao je Dejan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija