• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

29.05.2022

14:19

JADNIJU STVAR NISAM VIDELA... Ljuba Pantović prokomentarisala tuču Dalile i Cara, žestoko ih osudila!

printscreen

Rijaliti

JADNIJU STVAR NISAM VIDELA... Ljuba Pantović prokomentarisala tuču Dalile i Cara, žestoko ih osudila!

Podeli vest

Dalilina najbolja drugarica je zgrožena scenama nasilja preko kojeg je Dragojevićka vrlo lako prešla.

Ovih dana, na meti svih medija, našli su se Dalila Dragojević i Filip Car, koji svojom turbulentnom vezom svakodnevno izazivaju burne reakcije publike. Naime, na kontu svih fizičkih obračuna Dalile i Filipa, Pink.rs kontaktirao je Dalilinu najbolju prijateljicu Ljubu Pantović, i upitamo je šta ona misli o dešavanjima koja su postala sve učestalija i učestalija.

Foto: Printscreen

- Jadniju stvar od njihove zadnje tuče nisam videla! Da je onako vuče po podu - to je njegova bolest, a mirenje posle toga je njena bolest. Ozbiljan razgovor ću imati sa Dalilom kad izađe i nadam se da će je biti sramota kad bude videla video prikaz svoje “divne veze”, pa da će se osvestiti nakon toga. To me podseća na stokholmski sindrom gde žrtva pravda zlostavljača, krivi sebe i njega brani. Međutim, sve je to njen izbor tako da je meni još više poražavajuće. Rekli su mi ljudi i da je meni "je*ao majku” zbog čestitke gde sam Dalili napisala da cu joj natrljati na nos, i da treba da bude sama. Ako je to rekao (nisam lično čula), onda nek je*e svoju mamu koja ga nije vaspitala i pored koje je izrastao u klošara i ženomrsca, u stoku i koljača iz Crkvenice. Ako to nije rekao, onda povlacim reči" - izjavila je Ljuba Patović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija