• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Topbalkanradio

29.05.2022

17:55

BIVŠA ZADRUGARKA OTKRILA TAJNE RIJALITIJA: Dalila i Dejan će se pomiriti i uzeti novac! A evo šta je rekla o Miljani Kulić!

printscreen

Rijaliti

BIVŠA ZADRUGARKA OTKRILA TAJNE RIJALITIJA: Dalila i Dejan će se pomiriti i uzeti novac! A evo šta je rekla o Miljani Kulić!

Podeli vest

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković, otkrila je sve tajne sa imanja u Šimanovcima

Zorica Marković gostovala je u "Topbalkanradio", a pevačica se tom prilikom dotakla Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića, kao i Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

- Ne bi bili zajedno da tu nema ništa, ne može na silu to da traje. Aleksandra je Dejanu došla kao lekić, od te priče nema ništa, to je meni jasno, retko kad sam promašila. Takođe, nema ni od Cara ni Dalile. Otkako je sve to počelo, tvrdim, ako pogrešim izviniću se svima, Dejan i Dalila će se pomiriti. Sada tamo ne, izgubili bi plasman. Car je kolateralna šteta iako je svašta radio, on nije glup, jako je inteligentan. Ja nikog ne osuđujem. Njih dvoje će oprostiti jedno drugom kada izađu, uzeće novac i zaslužili su, vozali su celu priču 10 meseci, ali na takav način mi je bezveze - rekla je Zorica, pa dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Zorica Marković oplela po Dalili i Caru

- Završiće jednim udarcem, narod će brzo zaboraviti, meni je samo krivo da ti ljudi nasedaju, neka glasaju za neke fine ljude - otkrila je Zorica i istakla da trenutno nema prave ljubavi u rijalitiju.

Foto: printscreen

Zorica Marković tvrdi da će se Dalila i Dejan pomiriti

- Niko, mislila sam da Mensur ima emocije prema Milici, međutim, ne može meni da diktira neko spolja. Svi su takmičari, imaju u interesu da ostanu što duže i tu se malo pogube. Pravo drugarstvo, čovek čoveka da voli, jedino su Fran i Đedović, nisu se svađali, lepo se druže - rekla je Zorica, a onda je prokomentarisala Miljanu Kulić:

- Meni je smešno to "Bebica". Čovek je tu iz inata zbog Zole, Zola zbog relacije sa Kulićima. Meni je žao nje. Ovi muškarci će se snaći, Miljanu je pojeo rijaliti, privatno je znam drugačije, ima dobrih osobina - rekla je Zorica Marković u pomenutoj emisiji.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija