• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer/D.S.

01.06.2022

15:10

STEFAN I MARIJANA IMALI VRELU AKCIJU!? Karić prevario Jovanu, isplivao snimak kao DOKAZ!?

printscreen

Rijaliti

STEFAN I MARIJANA IMALI VRELU AKCIJU!? Karić prevario Jovanu, isplivao snimak kao DOKAZ!?

Podeli vest

Internetom kruži snimak kao dokaz da su Marijana Zonjić i Stefan Karić imali vrelu akciju u ekonomskom dvorištu!

Od jutros, otkako se završila žurka u "Zadruzi" povodom rođendana Velikog šefa, fanovi najgledanijeg rijalitija na društvenim mrežama ne prestaju da komentarišu da je došlo do seksa između Marijane Zonjić i Stefana Karića!

Foto: Printscreen

Naime, društvenim mrežama se brzinom svetlosti širi snimak iz "Zadruge", gde je Marijana Zonjić u cik zore otrčava u ekonomsko dvorište, gde je prethodno otišao Stefan Karić. Posle izvesnog vremena, Marijana prva izlazi iz ekonomskog dvorišta i od svoje drugarice Ane Jovanović traži vlažne maramice, koje pronalazi na lejzi begu pored i kroz smeh govori stihove: "Da se menjam sada ne ide".

Foto: Printscreen

U nekom trenutku izlazi i Stefan, a Ana, koja je sve vreme svesna situacije, kroz smeh mu se obraća i ponavlja iste stihove:

Stefane: "Da se menjam, sada ne ide, slavile bi da me ne bude" - pevušila je kroz smeh.

Foto: Printscreen

Stefan je, inače, u rijaliti ušao kao zauzet momak - vezu sa Jovanom Ljubisavljević otpočeo je u prošloj sezoni "Zadruge", opstala im je veza i nakon rijalitija, a u Beloj kući kleo joj se na vernost, međutim, po svemu sudeći - pao je na testu vernosti.

 

 

Marijana je nakon toga prolila gorke suze, a svi su pomislili da je to zbog toga što ju je uhvatilo kajanje!

 

 

Celo jutro se polemiše o njima dvoma, a sada je isplivao još jedan dokaz da je Stefan ipak počinio prevaru. Na videu koji kruži internetom jasno se vidi da su Marijana i Stefan odjednom preterano bliski.

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija