• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

03.06.2022

11:06

RASKRINKANA UČESNICA ZADRUGE: Ostavila me je pred ulazak u rijaliti, sve je planski uradila! Otkrio njen cilj pojavljivanja pred kamerama

Printscreen You Tube

Rijaliti

RASKRINKANA UČESNICA ZADRUGE: Ostavila me je pred ulazak u rijaliti, sve je planski uradila! Otkrio njen cilj pojavljivanja pred kamerama

Podeli vest

Zadrugarka Ana Jovanović često pred kamerama spominje bivšeg dečka Nikolu Ilića, a on je sada odlučio da razveže jezik i otkrije sve o odnosu sa učesnicom rijalitija

Nikola Ilić je priznao da je razlog raskida sa Anom Jovanović zapravo njen ulazak u rijaliti.

Koji je razlog vašeg raskida?

- Verovatno njen ulazak u Zadrugu, planski je to uradila. Raskinula je sa mnom dva dana pred ulazak. Tačan povod je bila neka glupost, ali smo se inače svađali dva puta mesečno. Ovo što sada vidite na televiziji, neki su samo od povoda za naše žučne rasprave.

Jovanovićeva je povezivana sa više muškaraca u Beloj kući, da li je to ono što te je i napolju nerviralo ili je ona bila drugačija?

- Bilo je tu svega. Što se tiče nje i njenog ponašanja, ona je bila takva ceo život, ali sam ja bio zaljubljen i nisam želeo da vidim. Kad je neki problem, ona mi plasira neku priču i ja poverujem u to...

Foto: Informer

Oglasio se bivši dečko Ane Jovanović

Eksplicitne fotografije koje su ugledale svetlost dana, da li su nastale u periodu kada si bio sa njom i da li si ih ti plasirao u javnost? Da li se kaješ posle svega što si bio sa njom?

- Naravno da nisam. I ja sam se iznenadio kada sam ih video... Očigledno je to bilo dok smo bili zajedno, ali ih nisam ni slikao ni objavio, prvi put sam ih video kad i ja. Od kad je ona ušla u rijaliti, svašta sam čuo i video, tako sam i shvatio da sam bio prevaren. Ne mogu da verujem koliko sam bio glup. Kajem se.

Ana Jovanović je nekoliko puta navela da si je uvlačio u probleme, spominjala je hapšenja, probleme sa zakonom, da li je to istina?

- Istina je, jednom su nas uhapsili zajedno. Svako pogreši ponekad, bio sam mlad, želeo sam da probam nešto, pogrešio sam, ali sam posle krenuo pravim putem. Ona je znala šta ja radim, nikada je nisam uvlačio u nešto što ne treba, sve je bilo samoinicijativno. Imali smo lep odnos u tom smislu, sve smo radili zajedno, nisam je ja lično ni u šta uvlačio.

Kako komentarišeš njeno učešće?

- Katastrofa, blaga reč je katastrofa. Ponaša se kao poslednji ološ.

Nedavno ti se javno obratila, pevala pesme i rekla da je svesna da je i dalje voliš, da li bi joj da možeš poručio nešto? Postoji li ikakva šansa za pomirenjem?

- Nikada više neću biti sa njom niti ću porazgovarati sa njom. Ako me pozove iskuliraću. Da se ona pokazala kao normalna devojka, bilo bi drugačije. Šta sam patio sam, prošao sam pakao zbog nje, u životu mi ona ne treba.

Foto: printscreen

Bivši dečko Ane Jovanović žestoko opleo po njoj

Kao neko ko je sa njom proveo pet godina, da li si iznenađen njenim ponašanjem? Da li veruješ bar u jedan njen odnos koji je ostvarila u kući?

- Nisam iznenađen, ona je i sa mnom bila ista. Možda je tu bilo nekih promena na par meseci ali se uvek vraćala na staro. Mnogo je namazana i sve radi planski, sve je to njena igra. Bio sam bolesno zaljubljen u nju, pa neke stvari nisam video. Ona je mnogo namazana i isfolirana devojka.

Koji je njen cilj ulaska u rijaliti, da promoviše svoj salon?

- Da bude starleta, da bude poznata ne znam. Ima salon, koji sam ja lično otvorio. Sve osim toga je laž. Roditelji nisu uopšte zainteresovani za nju, sa jednim bratom je okej, sa drugim ne razgovara, baš zato što je takva kakva jeste... Ona sve što kaže laže, ona je lažov mali.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija