• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

04.06.2022

17:05

NAPUSTIO BEOGRAD! Otkrivamo gde je Milan Milošević nakon incidenta s Miljanom Kulić, voditelj otvorio bolovanje!

Instagram/printscreen

Rijaliti

NAPUSTIO BEOGRAD! Otkrivamo gde je Milan Milošević nakon incidenta s Miljanom Kulić, voditelj otvorio bolovanje!

Podeli vest

Milan Milošević nedavno je doživeo traumu kada ga je Miljana Kulić gađala kamenom, nakon čega je i diskvalifikovana

Voditelj se od tada povukao i nije vodio emisije "Zadruge 5", a mnogi su počeli da spekulišu o tome šta se dešava s njim. Milan je danas objavio snimke e na kojima se može videti da uživa u idiličnom okruženju koje asocira na neku egzotičnu destinaciju poput Maldiva, a istina je sasvim drugačija:

Foto: Instagram/printscreen

Voditelj napustio Beograd

- Milan se nije osećao dobro, imao je zdravstvene probleme zbog čega je otvorio bolovanje. A nije otišao ni na kakvu egzotičnu destinaciju, već je u svojoj vikendoci u jednom mestu nadomak Golupca. Morao je da napusti Beograd jer mu je ovde bilo dosta loše i otišao je na oporavak- izjavio je dobro obavešten izvor za Informer.

Tragom ovih informacija pokušali smo da stupimo u kontakt s voditeljem, koji nije bio dostupan za komentar.  

Foto: Instagram/printscreen

kao da je na moru... Milan Milošević otišao u svoju vikendicu

Podsetimo, Milan je vodio emisiju "Narod pita" kada je Miljana uletela u Balu kuću s kamenom u ruci i gađala u pravcu voditelja kog je predmet pogodio u leđa:

- Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili ne daj Bože izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživeo šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice. Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rešavam - izjavio je Milan, a onda je otkrio da je šokiran zbog snimka koji je pogledao nakon što je stigao kući:

Foto: zadruga printscreen

Trenutak kada je Miljana pogodila Milana

- Tek jutros sam dobio snimak na kojem ona najavljuje da će ubiti nekog, neposredno pre što me je namerno gađala. Nemam hvala Bogu povrede niti modrice jer kada sam video da je krenula na mene kamenom okrenuo sam se da izbegnem veće povrede - kazao je i dodao da će ipak razmisliti o tužbi jer Miljana ne snosi odgovornost pred zakonom:

- Izvinjenja ne prihvatam a za tužbu ću da vidim jer sama je rekla da ne odgovara pred zakonom za postupke- kazao je tada Milan.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija