• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

04.06.2022

19:59

TO BI BILO VELIKO RAZOČARENJE! Stanija progovorila o Kariću i Marijani, a onda spomenula Jovanu misicu!

printscreen

Rijaliti

TO BI BILO VELIKO RAZOČARENJE! Stanija progovorila o Kariću i Marijani, a onda spomenula Jovanu misicu!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Stanija Dobrojević progovorila je o aktuelnoj tebi u rijalitiju, navodna afera Stefana Karića i Marijane Zonjić, starleta je dodala da je pratila dešavanja ali se nada da se tu nije ništa desilo

 Stanija Dobrojević nedavno se vratila u Srbiju, kako bi mogla da nadgleda radove na svom penthausu u Rumi. Ona je otkrila i da je raskinula sa Markom Markovićem, a sada je prokomentarisala aktuelna dešavanja u "Zadruzi 5".

Foto: Printscreen/Instagram

Stanija Dobrojevi'

- Ispratila sam dešavanja jer je juče trebalo da gostujem u "Pitam za druga", ali sam bila sprečena - započinje razgovor Dobrojevićeva.

Javnost bruji o navodnoj vreloj akciji Marijane Zonjić i Stefana Karića i ovo je prva stvar koje se dotakla Stanija, kako joj je Zonjićeva nekada bila prijateljica.

Foto: Printscreen

Marijana i Stefan

- Videla sam sporni snimak Karića i Marijane. Gle, ništa se tu konkretno ne vidi da može da se tvrdi, nadam se da se to nije desilo jer bi bilo veliko razočaranje, pogotovo za njega, jer se držao za primer! Meni se njegovo ponasanje najviše dopalo u ovoj sezoni. Karić i Jovana su mi super par i mislim da je ona jedna od kvalitetnijih devojaka koje su prodefilovale Zadrugom! Verno ga čeka i nadam se da će opstati kao par - izjavila je Stanija.

Anđelo Ranković je prolio reku suza kad je ugledao svoji bivšu devojku Teodoru Džehverović na malom ekranu u emisiji "Gledanje snimaka", kada je prikazana njena svađa iz "Zadruge 1" sa MC Aleks. Dobrojevićeva je prokomentarisala i njegovo ponašanje.

- Što se Anđela tiče, klasičan primer dobrog momka kome se roditelji mešaju u izbor, pa ga naprave nesrećnikom! On je samo pored Teodore bio i lep i poželjan i u žizi javnosti. Kako je solo kročio u Zadrugu, srozao se u svakom smislu, niti je zanimljiv, nit privlačan, vucarao se s kojekakvima, kad ih sve spojiš ne mogu biti jedna Teodora. Evo već dve sezone trune tamo i ništa! Mada je dobar i vaspitan momak i zelim mu sve najlepše - istakla je Stanija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija