• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.06.2022

07:38

TRESAO SE, SKAKAO I ODJEDNOM POCRVENEO! Filip Car doživeo nervni slom uživo usled svađe sa Dalilom! (VIDEO)

zadruga printscreen

Rijaliti

TRESAO SE, SKAKAO I ODJEDNOM POCRVENEO! Filip Car doživeo nervni slom uživo usled svađe sa Dalilom! (VIDEO)

Podeli vest

Dalila Dragojević i Filip Car ne budu u ljubavi ni nekoliko sati nakon što usledi jeziva svađa, a to se dogodilo i sinoć tokom emisije "Pitanja novinara" kada je rijaliti učesnik doživeo i nervni slom

Dalila je počela da govori o tome kako Filip stalno kuka jer joj se vraća i posumnjala da on to radi iz navike, a on je javno priznao da je voli.

Foto: zadruga printscreen

Svađali se do besvesti... Dalila i Car

Međutim, usledio je hladan tuš jer je Dragojevićka posumnjala u njegove reči:

- Nema tu borbe za odnos, ovde se stvari vrte u krug. Ne smatram da on želi sa mnom da izađe napolje. To su moje paranoje, moji strahovi. Koga mleko opeče taj i u jogurt duva, on je meni usadio sve to i paranoju i strahove koje mi je on usadio - kazala je Dalila.

- Evo u pravu je, ja ću sada sve da pitam šta misle, pitajte ljude za Dalilu, ljudi bi rekli da voli mene, pa da bi se vratila Dejanu - vikao je Car i kada se sukobio sa Daliom a u temu se umešao Lepi Mića.

- On je hteo da objasni da su svi zadrugari ubeđeni da je njemu u glavi Dalila, a za Dalilu to ne bi rekli, tu bi bio i Dejan i Anđelo - dodao je Darko,.

- Ja vas pitam što vodimo polemike o tome kada ja sve kažem. Kod mene postoji samo jedna devojka, a kod nje više njih - vikao je Car.

- Što je onda Car ka*ao druge ako voli Dalilu - vikao je Mića.

- Ja ne znam šta da kažem više, ja kažem da se priča o našem odnosu, on naše probleme rešava sa zadugarima, a ja sa njim. On sve iznosi sa drugima a ja sama. Mi treba da se raziđemo i nek narednih trideset dana radi šta hoće, nek je*e koga hoće, a mene neka komentariše ko hoće - rekla je Dalila.

Foto: zadruga printscreen

Ne veruje više Filipu... Dalila

- Ja molim da ustane neki zadrugar koji misli da u Filipovoj glavi postoji neka druga žena - rekao je Darko i niko nije ustao.

- Ovo nikome nije zanimljivo, oni se vole, a rapsravljaju se oko gluposti - rekao je Karić.

- Ima ta snage za sve pa i da se svađa. Ona je ta koja tumači sve i poverenje i da li je volim i sve. Koji predlog imaš Dalila - rekao je Car.

- Da se raziđemo i da se ne pogledamo nikada više ni da mi priđe kada plačem, pusti me da crknem u svojim mukama - rekla je Dalila.

- Evo to ti je to, ali da umre u svojim mukama, ona to namerno priča - rekao je Filip.

- Ma katastrofa meni je dosta svega - rekla je Dalila.

- Ja svaki dana slušam nešto, kako varam, kako lažem, kako ne volim, kako sam ovakav, onakav.. Ja da slušam Đedovića i ostale - vikao je Car.

Foto: zadruga printscreen

Pobesneo... Filip Car

- Ma mene ne zanima ništa, ti se osvrćeš na Đedovića - vikala je Dalila.

-Ja ne mogu više da budem sa njom, neka crkne, ne mogu više.. Ja sam sve vreme bio tu, ne mogu više, nabijem sve na ku*ac i Šepak, i narod i Crkvinicu, ne mogu više ništa, muka mi je od nje - vikao je Car i počeo da se trese. Rijaliti učesnik se užasno zacrveneo te je nakon izlaganja izašao u dvorište.

- Eto to je zaključak, nema voljenja, nema priče, to bi tako bilo napolju. Ne voli on nikoga. Ovo je isitna, ja se sa tim suočim lepo, kraj, nema više, imam ja mozga, nisam ja budala - vikala je Dalila.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aurora12

pre 1 godinu

Nisam fan Filipa Cara, ali ova Druzila je toliko pokvarena da bi svakog dovela u stanje ludila. Kakva je to sotona, majko mila..... i svi su krivi, samo ona nije kriva ni za sta. Jos kada joj vidim Mede po krevetu i krokodilske suze, smuci mi se.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija